Eşleri küstürecek WhatsApp güncellemesi duyuruldu! İlk olarak Web sürümüne geliyor

Eşleri küstürecek WhatsApp güncellemesi duyuruldu! İlk olarak Web sürümüne geliyor

Eşleri küstürecek WhatsApp güncellemesi duyuruldu! İlk olarak Web sürümüne geliyor. İşte WhatsApp'ın yeni sohbet güncellemesi...

Dünya genelinde milyarlarca kullanıcıya sahip olan popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimini güçlendirmek ve gizliliği artırmak amacıyla yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Telefonlarla birlikte bilgisayarlar üzerinden de kullanılabilen WhatsApp Web'e eklenmesi planlanan bu özellik, Sohbet Kilidi olarak adlandırılıyor.

WHATSAPP SOHBET KİLİDİ İLE GİZLİLİĞİNİZİ KORUYABİLECEKSİNİZ

WhatsApp adds the padlock to chats: conversations are even more private - GizChina.it

WhatsApp, son dönemlerde arayüz ve özellik bakımından önemli yeniliklere imza atmıştı. Şimdi ise WhatsApp Web kullanıcıları için önceden yalnızca mobil versiyonda bulunan Sohbet Kilidi özelliğini getirmeye hazırlanıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, istedikleri sohbetleri kilitleyerek başka birinin uygulamaya erişmesini daha zor hale getirebilecekler. Böylece gizliliklerini daha etkin bir şekilde koruyabilecekler.

Detayları henüz tam olarak bilinmeyen bu özellik, kullanıcıların kilitli sohbetlere nasıl erişebilecekleri konusunda belirsizlik taşıyor. Mobil versiyonda parmak izi veya yüz doğrulamasıyla sohbetlere erişim sağlanırken, WhatsApp Web için bu konuda nasıl bir güvenlik önlemi alınacağı henüz net değil. Şifreleme veya farklı bir güvenlik mekanizması kullanılabilir.

WHATSAPP SOHBET KİLİDİ NE ZAMAN KULLANIMA SUNULACAK?

whatsapp-sohbet-kilidi-1.webp

ShiftDelete'nin haberine göre, WhatsApp Web'e Sohbet Kilidi özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak genellikle benzer güncellemelerin birkaç ay içinde yayımlanması bekleniyor. Bu nedenle, kullanıcılar yeni özellik için bir süre daha beklemek durumunda kalabilirler.

Buna ek olarak, WhatsApp'ın son zamanlarda iOS platformunda başlattığı güncelleme ile platformlar arası mesajlaşma özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları, Telegram hesabı olmayan bir arkadaşlarına bile mesaj gönderebilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN