GeForce NOW'a eklenen oyunlar belli oldu! 5 yeni oyun bulunuyor: Dragon's Dogma 2 de aralarında

GeForce NOW'a eklenen oyunlar belli oldu! 5 yeni oyun bulunuyor: Dragon's Dogma 2 de aralarında

Bulut oyun servisi olarak hizmet veren GeForce NOW'a eklenen oyunlar belli oldu! 5 yeni oyun bulunuyor! Aralarında ise Dragon's Dogma 2 de var...

Nvidia'nın bulut tabanlı oyun platformu GeForce Now (GAME+), sürekli olarak genişleyerek ve rekabet avantajını artırarak yoluna devam ediyor. Son duyuruya göre Nvidia, bu hafta GeForce Now'a eklenen oyunları açıkladı. Yeni eklenen oyunlar arasında Alone in the Dark (yeni sürüm), Dragon's Dogma 2 ve daha fazlası bulunuyor.

GEFORCE NOW'A EKLENEN 5 OYUN

Dragon's Dogma 2 is an enchanting but tough RPG at the start - Polygon

Nvidia'nın paylaştığı bilgilere göre, GeForce Now'a eklenen 5 yeni oyun arasında Squad 44, Taxi Life: A City Driving Simulator, Zoria: Age of Shattering, Dragon's Dogma 2 ve Alone in the Dark (yeni sürüm) bulunuyor. Bu oyunlar artık bulut tabanlı oyun deneyimi sunan GeForce Now platformunda oynanabilecek.

GEFORCE NOW ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR?

GeForce Now'a ağustos ayında 38 yeni oyun geliyor - E-Spor Haberleri

GeForce Now (GAME+) platformu, halihazırda 100'den fazlası ücretsiz olmak üzere 1800'den fazla oyunu destekliyor. Aylık 200 TL (indirimli) ücretle sunulan bu platform, 3 ay, 6 ay ve 12 aylık Premium paketlerle de erişilebilir durumda. Kısa süreliğine sunulan bu paketlerin fiyatları ise sırasıyla 480 TL, 950 TL ve 1.730 TL olarak belirlenmiş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN