Google da artık paralı oluyor! O iddialar gerçekmiş: Yeni Google Premium

Google da artık paralı oluyor! O iddialar gerçekmiş: Yeni Google Premium

Google kullanıcıları da artık ücret ödeyecek! Artık Google üzerinden yağacağınız aramalar için ücret ödemeniz gerekecek. O iddialar gerçekmiş... Yeni Google Premium! Google ücretli mi olacak? Google ne zaman ücretli olacak?

Google’ın arama özelliği kullanıcıların vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. Ama yeni bilgilere göre artık Google kullanıcıları bu özellikten yararlanmak için ücret ödeyecek.

Google Debuts New Search Technology With In-Video Search

GOOGLE ARAMA KISMEN ÜCRETLİ OLACAK

Google, Arama hizmetini kısmen ücretli hale getirmeye hazırlanıyor. Teknoloji devi, yapay zekâ destekli Premium bir arama hizmeti üzerinde çalışıyor. Bu yeni hizmet, Google'ın gelir modelinde önemli bir değişiklik oluşturacak.

Google'ın ücretsiz olarak sunulan Arama özelliği, uzun yıllardır kullanıcıların vazgeçilmezi oldu. Ancak yapay zekâ özelliklerine yapılan yatırımların karşılanması için ücretli bir abonelik modeline geçiş yapılması gerekiyor. Bu nedenle, Premium abonelik sistemi devreye alınacak.

REKLAM GÖSTERİMİ İÇERECEK

Yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, Premium abonelik hizmeti, Google Gemini platformundan destek alacak. Yapay zeka özelliklerine sahip bu yeni hizmetin reklam gösterimi de içereceği belirtiliyor. Ancak, reklamsız ve gelişmiş yapay zekâ özelliklerinden faydalanmak isteyen kullanıcılar için herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

Google'ın Premium hizmetine ilişkin detaylar, yakında düzenlenecek olan Google I/O konferansında kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN