İBB ücretsiz wi-fi nasıl bağlanılır? İBB wi-fi nerelerde var? İBB bedava internet uygulaması

İBB ücretsiz wi-fi nasıl bağlanılır? İBB wi-fi nerelerde var? İBB bedava internet uygulaması

İBB ücretsiz wi-fi internet nerelerde var, belli oldu. İBB, ücretsiz wi-fi hizmeti veren otobüs sayısını artırmasının yanı sıra caddeler, meydanlar, iskeleler, istasyonlar, parklar, kültür ve spor tesisleri gibi çeşitli kamusal alanlarda ücretsiz wi-fi ağını genişletti. İşte, İBB wi-fi internet uygulaması indirme linki...

İBB bedava internet uygulaması nasıl indirilir, son günlerde merak edilen konu başlıkları arasında yer alıyor. Zira, hayatımızın vazgeçilmez unsuru olan internet bağlantısı, kimi zaman mobil kotamızın bitmesi nedeniyle kesilebiliyor. İstanbulluların ve yabancı turistlerin Megakent'te internetsiz kalmaması adına İBB'nin ücretsiz wi-fi internet hizmeti büyük önem kazanıyor.

İBB ÜCRETSİZ WI-FI İNTERNET NASIL BAĞLANILIR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ücretsiz wi-fi internet hizmetinden faydalanmak için 'İstanbul Senin' adlı mobil uygulamayı akıllı telefonunuza ya da tabletinize indirmeniz gerekiyor.

İstenen kişisel bilgilerle sisteme üye olduktan sonra 'İBB Wi-Fi' bağlantısına tıklayarak bulunduğunuz yerdeki İBB wi-fi ağına bağlanabilirsiniz.

ibb-wifi-noktalari.jpg

İBB ÜCRETSİZ WI-FI İNTERNET KOTALI MI, KAÇ GB?

'İstanbul Senin' uygulamasına ilk kez kayıt olanlar 3 ay boyunca aylık 60 GB kota sahibi oluyor. İlk 3 aydan sonra aylık 30 GB kota uygulanıyor.

Son verilere göre, 'İstanbul Senin' uygulaması üzerinden İBB ücretsiz wi-fi internet hizmetini kullananların sayısı 5 milyonu geçti.

İBB ücretsiz wi-fi internet bağlantısının indirme (download) hızının 2 MB olduğunu belirtelim.

İBB ÜCRETSİZ WI-FI NOKTALARI NERELERDE VAR?

'İstanbul Senin' uygulamasında yer alan İstanbul haritası üzerinden İBB ücretsiz wi-fi hizmetinden faydalanabileceğiniz 9 bin 563 noktayı görebilirsiniz.

Öte yandan metrobüs araçları dahil 3 bin fazla otobüste İBB ücretsiz wi-fi hizmeti veriliyor. 'İstanbul Senin' uygulamasıyla otobüslerdeki wi-fi ağlarını ücretsiz kullanabilirsiniz.

İBB wi-fi hizmetini, yabancı ülke vatandaşları arasında en fazla Rusya, Almanya, İran ve İngiltere vatandaşları kullanıyor. En çok bağlantı yapılan lokasyonlar ise Beyoğlu İstiklal Caddesi, Sultanahmet, Kadıköy, Eminönü Meydanı ile Taksim Atatürk Kütüphanesi.

ibb-ucretsiz-wifi-nerelerde-var.jpeg

İBB ÜCRETSİZ WI-FI İNTERNET UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR?

Metrobüs ve otobüslerin yanı sıra İstanbul'daki binlerce noktada kullanabileceğiniz İBB ücretsiz wi-fi internetten faydalanmak 'İstanbul Senin' uygulamasını mobil cihazınıza indirmeniz gerekiyor.

'İstanbul Senin' uygulaması App Store (iPhone), Google Play Store (Android) ve Huawei App Galery mobil mağazalarından ücretsiz indirilebiliyor.

İSTANBUL SENİN UYGULAMASI İNDİR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN