İnstagram Dm nedir, ne demek? İnstagram dm nasıl atılır, DM'ye nasıl bakılır? Instagram dm kutusu nasıl kapatılır?

İnstagram Dm nedir, ne demek? İnstagram dm nasıl atılır, DM'ye nasıl bakılır? Instagram dm kutusu nasıl kapatılır?

Sevilen sosyal medya platformlarından olan instagram özelliklerinden olan DM kişilerin mesajlaşmasına yarayan durumlardandır. Takipleşmediğiniz kişilerden mesaj almak istemeyenler bunu engellemenin yollarını aramaktadır. DM açma ve kapatma nasıl yapılır?

Popüler sosyal medya platformlarından olan İnstagram üzerinden tanıdıkların mesajları M kutusuna üşerken takipleşilmeyenlerin ise mesajları istek olarak yer almaktadır. Bunun üzerine kullanıcılar mesaj isteklerini açma ya da  kapatmanın nasıl yapıldığını araştırmaktadır. DM mesajlar nasıl açılır? Mesaj istekleri nasıl kapatılır? İşte detaylar...

İNSTAGRAM MESAJ İSTEKLERİNİ KAPATMA

-İnstagrama giriş yapın

-Profilin sağ üstte yer alan üç çizgiye girin

-Ayarlar bölümünden gizlilik kısmını seçin

-“Instagram’daki Diğer Kişiler” bölümünde yer alan istek butonunu seçin

-Bu seçeneğin aktifleştirilmesiyle beraber mesaj isteklerini kapatabilirsiniz.

DM mesaj istekleri

MESAJ İSTEKLERİ NEDEN GÖRÜLMÜYOR?

İnstagram üzerinden takipleşmediğiniz kişilerin attığı mesajlar DM kutusun düşmektedir. Mesaj istekleri bölümünde bulunan bu mesajlar ayrı bölümde yer alır. Gönderilen mesaj isteklerinin bildiriminin gelmemesinin çeşitli nedenleri vardır.

Mesaj bildirimi internet bağlantısının zayıf olması mesaj görüntülenmesini engellemektedir. Mesaj isteklerinin görmek isteyenler DM kutusuna girmesi yeterli olacaktır. Mesajın gönderildiğini belli eden durum ise mavi renk olmasıdır.

DM kutusunda yer alan mesaj isteklerinin 'bu et' ya da 'Geri çevir' özelliği bulunmaktadır. Mesaj isteğinin kabul edilmesiyle beraber mesajlar DM kutusuna düşer. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN