Instagram Gizli Hesapları Görebilme

Instagram Gizli Hesapları Görebilme

Instagram Gizli Hesap Görme Türkiye dahil tüm Dünya’da büyük bir popülariteye sahip olan Instagram, inanması güç büyük verilerle ve kullanıcı veri tabanıyla her geçen gün popülaritesini arttırarak yayın hayatına devam ediyor. Instagram uygulaması kullanan gerçek kişiler Instagram’da bulunan gizli profillerin içeriğini görebilmek için çeşitli yöntemlere başvurmaktalar. Peki, Instagram gizli hesap görme yöntemleri neler? Gizli profil görme uygulaması güvenilir mi?

Instagram’da 2 farklı hesap türü bulunmaktadır. 2 farklı hesap türü ‘’herkese açık profil’’ ve ‘’gizli profil’’ olarak adlandırılıyorken herkese açık profilleri, Instagram’a kayıtlı olan herkes herhangi bir erişim engeli bulunmadan profilin her bir içeriğini sorunsuz olarak görüntüleyebilir durumdadır. Fakat gizli hesaplarda bu durum tam tersidir. Gizli hesapları görebilmeniz için takip isteği göndermeniz ve profil sahibinin takip isteğini onaylaması gerekecektir.

Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları Güvenilir Mi?

Instagram’da gizli profilleri görüntüleyebileceğiniz birden fazla uygulama bulunmaktadır. Her bir uygulama kendine has özellikler sayesinde sizlere Instagram gizli hesap görme yeteneği sağlar. Fakat bu uygulamalara giriş yapmadan önce fake diğer bir adıyla ‘’sahte hesaba’’ sahip olmanız çok sağlıklı olacaktır. Hiçbir kayıp vermeden Instagram gizli profilleri görüntülemek için gerçek profiliniz yerine sahte hesabınızı kullanın.

Instagram gizli profili görme uygulamaları 3. Parti olarak hizmet sunumu yaparlar ve bu sunumda Instagram ile iş birliği içerisinde değillerdir. Instagram’dan bağımsız ve habersiz bir şekilde çalışan uygulamaları kullanırken gerçek hesap bilgileriniz bir başkasının eline geçebilir.

Instagram Gizli Profil Görme Uygulamaları Nelerdir?

Instagram’da gizli profilleri görüntüleyebilmek için kullanabileceğiniz uygulama sayısı birden fazladır. Uygulamalar arasında en popüler ve diğer uygulamalara nazaran daha çok tercih edilen Instagram gizli hesap görme uygulamalarını aşağıda listeledik.

  • Pingru
  • Postegro
  • LiLi App
  • Ghosty
  • Ghostegro
  • Secretle
  • BestWhozi

Listeli bir şekilde paylaşılan gizli hesap görme uygulamaları ücretsiz ve ücretli versiyon olarak 2 farklı şekilde çalışma sistemine sahiptir. Bazı uygulamalarda günlük 3 farklı gizli hesabı görme hakkınız varken diğer bir uygulamada sınırsız görüntüleme hakkına sahipsiniz. Eğer bütün uygulamalarda sınırsız gizli profil görüntüleme hakkına sahip olmak istiyorsanız uygulamaların ücretli versiyonuna geçiniz.

Instagram Gizli Hesap Görme Sitesi

Instagram’ın en popüler 3. Parti uygulamaları veya siteleri olarak kullanılan Pingru, Postegro, LiLi, Bestwhozi gibi araçlar gizli hesapların içeriğini tümüyle görüntülemenizi sağlar. Gizli hesap içerisindeki fotoğrafları, reelsleri, hikayeleri ve diğer detayların her birisini 3. Parti Instagram gizli hesap görme siteleri sayesinde görebiliyorsunuz.

Uygulamalara veya sitelere giriş yapmadan önce gerçek hesabınızla değil aksine sahte bir hesapla giriş yapınız. Giriş yapmak için sitelere girdikten sonra Instagram bilgilerinizi yazın. Başarılı bir şekilde girişinizi yapın ve arama kutusu üzerinden görmek istediğiniz gizli hesabın Instagram kullanıcı adını yazarak görüntülemeyi sağlayın. Diğer bir benzer içerik olan Instagram isim önerileri içeriğine göz atmayı unutmayınız.

Instagram hesabınızı herhangi bir uygulamaya bağlamadan önce araştırma yapmanızı tavsiye ederiz. Bu içerikten dolayı instagram hesabınızla ilgili herhangi bir olumsuz bir durum gerçekleşmesi halinde Karar.com sorumlu değildir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN