Instagram hacklendi mi, ne oldu? Instagram hesapları neden askıya alınıyor?

Instagram hacklendi mi, ne oldu? Instagram hesapları neden askıya alınıyor?

İnstagram'da yaşanılan teknik arızadan dolayı kullanıcılar 'hesap askıya alındı' ifadesiyle karşılaştı. Kullanıcılar takipçilerini kaybettiler. Akıllara 'Instagram hacklendi mi?' soruları geldi. Neden hesaplar askıya alındı? İşte ayrıntılar.

Instagram'a erişimde bir sorun var. Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan platform, bilinmeyen bir nedenle askıya alındı. Birçok Instagram kullanıcısı, hesaplarının sebepsiz yere askıya alındığını bildirdi. Geçen hafta aynı şirkete ait olan Whatsapp 'ın erişim sorunu yaşanmasından sonra Instagram'ın da teknik sorun yaşanılması, 'META'ya siber saldırı mı yapıldı?' sorusunu gündeme getirdi.

Instagram sosyal ağını kullanırken bir sorun oluştu. Dünyanın dört bir yanındaki birçok kullanıcı aniden hesaplarının askıya alındığına dair bir mesaj gördü.

İngiliz Daily Mail'in DownDetector'a dayandırdığı habere göre, erişim sorunu Türkiye saatinde saat 16:08'de başladı.

ınstagram

INSTAGRAM AÇIKLAMA YAPTI

Mark Zuckerberg'in sahip olduğu META şirketine ait İnstagram'da yaşanılan sorun sebebiyle Twitter hesabında açıklama yaptı. Açıklamasında' Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşamaktadır. Bu yaşanılan sorundan dolayı herkesten özür dileriz' ifadelerini kullandı.

META'YA SİBER SALDIRI MI YAPILDI?

Dünya genelinde kullanıcıları etkileyen kesintinin siber saldırıdan mı yoksa teknik bir arızadan mı kaynaklandığı henüz bilinmemekte.

Geçtiğimiz hafta META şirketine ait Whatsapp mesajlaşma uygulaması da uzun saatler kullanılamadı.

ınstagram

RONALDO'NUN 3 MİLYON TAKİPÇİSİ YOK OLDU

En çok tercih edilen İnstagram'da en popüler hesaplardan biri Ronaldo, 3 milyon takipçisini kaybetti.

Türkiye'de ise Instagram kullanıcılarının en popüler hesaplarından biri olan Halkegmag, bir Instagram paylaşımıyla 20 bin takipçi kaybettiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN