Instagram profilime bakanları görmek mümkün mü? Instagram profile bakanları görme

Instagram profilime bakanları görmek mümkün mü? Instagram profile bakanları görme

Instagram profiline bakanları görmek, birçok kullanıcı tarafından merak ediliyor. Sosyal medyanın en popüler mecrası Instagram, profile bakanları kişileri göstermiyor. Fakat Instagram profillerini 'işletme hesabı' olarak kullanan kullanıcılar, sayfalarını ziyaret eden kişilerin konumları, yaş aralığı, cinsiyetleri, çevrimiçi oldukları zaman aralığı gibi detayları görebiliyor. İşte, Instagram profilime bakanlar ücretsiz öğrenme...

'Instagram profilime bakanlar kim', internette sıklıkla araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Ülkemizde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Instagram; reklam, ticaret, iletişim amaçlı da kullanılıyor. Kullanıcılar, gittikleri etkinlikleri, gezdikleri yerleri, çektikleri fotoğrafları, sevdikleriyle yaşadıkları anları Instagram'dan paylaşmayı ihmal etmiyor. Platformda, 'Instagram hesabıma kim baktı' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Zira birçok kullanıcı, profillerinde herhangi bir paylaşım yapmadan sadece başka profillere bakıyor, diğer adıyla 'stalk' yapıyor.

INSTAGRAM PROFİLİNE BAKANLAR GÖRÜLEBİLİR Mİ?

Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu ABD merkezli Meta şirketine bağlı Instagram, profile bakan hesapları göstermiyor. Kullanıcıların hareketlerine ilişkin verileri paylaşmıyor.

'Instagram profilime kim baktı' adıyla birçok üçüncü parti uygulama bulunuyor. Bu uygulamalara Instagram kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz. Fakat bu tür uygulamaların işe yaramadığını ve Instagram hesabınızın başka amaçlarla ele geçirilme riskinin yüksek olduğunu belirtelim.

instagram-sayfama-bakanlari-nasil-ogrenirim.jpg

INSTAGRAM PROFİLİME BAKANLAR UYGULAMALARI GÜVENLİ Mİ?

Hem Android hem de iOS platformunda, Instagram profilinize gizlice bakanları (stalkerları) gösterdiğini iddia eden birçok uygulama mevcut. Güvenlik açığı bulunan bu uygulamaların çalışmadığı gibi giriş yaptığınız takdirde hesabınızdaki fotoğrafları, videoları ve mesajlaşmaları ele geçiriyor.

'Instagram profile bakanlar hemen öğrenin' vb. açıklamalarla kullanıcıların ilgisini çekmeye çalışan bu tür uygulamalar, Instagram'ın herhangi bir uygulamanın API'ye izinsiz erişmesine izin vermediği için işe yaramaz.

'Instagram profilime kim baktı uygulamaları doğru mu, gerçek mi' sorusunun yanıtı oldukça basit: HAYIR, doğru değil!

instagram-profilime-bakanlar-kim.jpg

INSTAGRAM SAYFAMI KİM ZİYARET ETTİ, ÖĞRENEBİLİR MİYİM?

Instagram, kullanıcıların profillerini kimlerin ziyaret edenlerin isimlerini veren bir özellik sunmuyor. 'Instagram profilime bakanlar nasıl öğrenilir' sorusu çok merak edilse de bunu öğrenmek mümkün değil.

Fakat Instagram kullanıcıları, hikayelerini kimlerin görüntülediğini görebiliyor. Bu özelliği, profilinizi en son kimlerin ziyaret ettiğini kontrol etmek için de kullanabilirsiniz.

Hikayenizin sol alt köşesinde sıralanmış profil resmi simgelerine tıklayarak, sizi takip etmeyen kullanıcılar da dahil tüm kullanıcıların bir listesini görebilirsiniz. Instagram hikayeleri 24 saat içinde silindiğinden, profilinize kimlerin baktığını sonradan görebilmek için öne çıkanlar listesine ekleyebilirsiniz.

instagram-hesabima-kim-bakti.jpg

INSTAGRAM HESABIMA KİM BAKTI NASIL ÖĞRENİRİM?

Şirket politikası gereği Instagram profillerini kimin ziyaret bilgisi paylaşılmıyor. Fakat Instagram işletme hesabını kullanarak sayfanızın kimlerin görüntülediğini ilişkin önemli verilere ulaşmak mümkün.

Instagram ayarlarından profesyonel hesaba geçiş yaparak profilinizi ziyaret eden kullanıcıların konumları, yaş aralığı, cinsiyetleri, çevrimiçi oldukları zaman aralığı gibi birçok bilgiyi görebilirsiniz. Fakat profilinize bakanların adlarını göremeyeceğinizi belirtelim

Instagram profile bakanları görme yolu ücretsiz olarak yalnızca Instagram hikayeler üzerinden mümkün olduğunu, üçüncü parti uygulamalarla mümkün olmadığını hatırlatalım.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN