Assassin's Creed Valhalla, Steam'e geliyor

Assassin's Creed Valhalla, Steam'e geliyor

Bir süredir yeni oyunlarını Steam mağazasında yayınlamayan Ubisoft, bu kararından vazgeçti. 'Assassin's Creed Valhalla' oyununu önümüzdeki ay Steam'de satışa sunmaya hazırlanan Ubisoft, diğer yapımlarını da popüler oyun platformuna getirecek.

Dijital oyun yapımcısı Ubisoft, bilgisayar oyunlarını 2019 yılından beri sadece kendi mağazası Ubisoft Connect'te ve Epic Games Store'da sunuyordu.

O yıldan beri piyasaya sürdüğü oyunları Steam mağazasında yayınlamayan Ubisoft, 'Assassin's Creed Valhalla'nın 6 Aralık 2022 tarihinde Steam'de satışa sunulacağını açıkladı.

assassins-creed-valhalla-kapak.jpg

DİĞER UBISOFT OYUNLARI DA STEAM'E GELECEK

'Assassin's Creed Valhalla', Steam'e geri dönen tek Ubisoft oyunu olmayacak. 'Anno 1800' ve 'Roller Champions' gibi oyunlar da kısa zaman içinde Steam mağazasında yayınlanacak.

Technopat'ta yer alan habere göre, şu an için sadece en son 'Assassin's Creed' oyununa ait bir Steam lansman tarihi mevcut. Bu arada aynı tarihte Valhalla son güncellemesini alacak ve Eivor'un iki yıl önce başlayan destanı son bulacak.

anno-1888-kapak.jpeg

EA'DEN SONRA UBISOFT DA GERİ DÖNÜYOR

Anno 1800 ise daha önce sadece ön sipariş formunda olsa da Steam'de satın alınabilir durumdaydı fakat bu erken ön siparişler Steam'de sürerken, oyun piyasaya sürüldüğünde mağazadan çekildi. Anno 1800, o zamandan beri oyun sadece Ubisoft Connect ve Epic Games Store'dan satın alınabiliyordu.

Ubisoft, son zamanlarda Steam'in geniş kitlesine dahil olan tek büyük yayıncı değil. Hatırlarsanız Electronics Art (EA) da platforma geri dönmüştü. Activision-Blizzard bile uzun bir aradan sonra 'Call of Duty Battle' ile birlikte platformda yer almaya karar vermişti.

1471557.jpg

ASSASSIN'S CREED MIRAGE STEAM'E GELECEK Mİ?

2023 Ocak ayında çıkması beklenen Ubisoft oyunu 'Assassin's Creed Mirage'ın da Steam platformunda yayınlanması bekleniyor.

Ubisoft, geçtiğimiz aylarda düzenlediği etkinlikte, yeni 'Assassin's Creed Mirage' oyununda, 'Valhalla'da karşımıza çıkan 'Basim İbn İshak' baş karakter olacağını duyurdu. Hatırlanacağı üzere Basim, Abbasi Halifeliği'nde doğan bir karakter olarak AC Valhalla senaryosunda yer alıyordu.

9. yüzyılda yaşanacak Assassin's Creed Mirage, Irak'ın başkenti Bağdat şehrinde geçecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN