Assassin's Creed Mirage ne zaman çıkacak? AC Mirage Türkiye fiyatı ne kadar?

Assassin's Creed Mirage ne zaman çıkacak? AC Mirage Türkiye fiyatı ne kadar?

Assassin's Creed Mirage sistem gereksinimleri neler, belli oldu. 55 GB depolama alanı isteyen AC Mirage, Intel tarafında en az i5 4. nesil, AMD tarafından Ryzen 3 1. nesil işlemci istiyor. Ekran kartı olaraksa en az Nvidia GeForce GTX 960 veya AMD Radeon R9 380 kulanmak gerekiyor. İşte, Assassin's Creed Mirage hikayesi...

Assassin's Creed Mirage hikayesi ve karakterleri büyük heyecan uyandırdı. Son olarak 2020 yılında çıkan Assassin's Creed Valhalla'nın ardından çıkacak AC Mirage, karakterleriyle ve hikayenin geçtiği mekan itibarıyla 'özüne dönüş' olarak nitelendirildi.

ASSASSIN'S CREED MIRAGE FRAGMAN

ASSASSIN'S CREED MIRAGE NE ZAMAN ÇIKACAK?

Dijital oyun yapımcısı Ubisoft, düzenlediği etkinlikte yeni Assassin's Creed oyunu 'Mirage'ı duyurdu. AC Mirage oyununda, Valhalla'da karşımıza çıkan 'Basim İbn İshak' baş karakter olacak. Hatırlanacağı üzere Basim, Abbasi Halifeliği'nde doğan bir karakter olarak AC Valhalla senaryosunda yer alıyordu.

Assassin's Creed Mirage için net bir çıkış tarihi henüz açıklanmada. Oyunun 2023 yılının Ocak ayında oyunseverlerle buluşması bekleniyor.

ASSASSIN'S CREED MIRAGE KARAKTERİ KİM, HİKAYESİ NE?

9. yüzyılda geçen AC Mirage, Irak'ın başkenti Bağdat şehrini mesken tutuyor. Oyunda anlatılan olaylar, Assassin's Creed Valhalla'nın 20 yıl öncesinde geçiyor. O dönem basit bir hırsız olan Basim İbn İshak, zamanla kendisini Hidden Ones adlı bir örgütün içinde buluyor. Hidden Ones örgütü, Assassin Kardeşliği’nin ilk hali olarak biliniyor.

Ubisoft Fordward etkinliğinde yayınlanan sinematik fragman, Shohreh Aghdashloo'nun hayat verdiği bir diğer suikastçı olan Roshan'ın da oyunda önemli bir karakter olacağını gösteriyor.

ASSASSIN'S CREED MIRAGE TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Oyun dünyasının kült serisi Assassin's Creed içerisinde 'ara' oyun olarak değerlendirilen AC Mirage'ın satış fiyatı ülkemizde 'standart edition' için 329 TL, 'deluxe edition' için 399 TL olarak belirlendi. Oyun ABD'de ise 59 dolardan satılacak. Bu fiyatların bilgisayar sürümü için geçerli olduğunu belirtelim. Oyun konsolları için henüz fiyat bilgisi paylaşılmadı.

ac-mirage-fiyati-ne-kadar.jpg

AC MIRAGE KAÇ GB RAM VE EKRAN KARTI İSTER?

* Assassin's Creed Mirage Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-4460
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon R9 380 / GeForce GTX 960
Depolama: 55 GB

* Assassin's Creed Mirage Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i7-4790
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 570 / GeForce GTX 1060
Depolama: 55 GB

ASSASSIN'S CREED MIRAGE SATIN AL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN