The Sims 4 ücretsiz nasıl indirilir? The Sims 4 ücretsiz oyna

The Sims 4 ücretsiz nasıl indirilir? The Sims 4 ücretsiz oyna

The Sims 4 ücretsiz oynamak mümkün oluyor. Bilgisayar oyun dünyasının ikonik oyunlarından biri olan The Sims 4, artık ücretsiz indirip oynanabilecek. Standart paket ücretsiz satılırken ek paketler ücretli olmaya devam edecek. İşte, The Sims 4 ücretsiz indirme linki...

The Sims 4 full ücretsiz oldu haberi oyunseverleri sevindirdi. İlk 2000 yılında çıkan The Sims oyununun dördüncü sürümü, 2014 yılında piyasaya sürüldü. Her dönem en çok oynanan oyunlar arasında yer alan The Sims, beşinci sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor olacak ki dördüncü sürümünü ücretsiz olmasına karar verdi.

THE SIMS 4 ÜCRETSİZ Mİ, NE ZAMAN ÜCRETSİZ OLACAK?

EA ve Maxis imzası taşıyan popüler sosyal simülasyon The Sims 4, 18 Ekim 2022 tarihinden itibaren Windows (EA uygulaması, Origin, Steam), macOS, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series XS platformlarında ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek.

Ücretsiz olacak versiyonun 'standart (temel) paket' olduğunu ve ek paketlerin (DLC) ücretli satılmaya devam edeceğini belirtelim. Fakat oyunu ücretsiz dönüşümden önce satın alanlar 'Desert Luxe' mobilya paketini ücretsiz olarak edinebilecek.

The Sims 4 yapımcıları EA ve Maxis, 8 yıllık oyunun ücretsiz olmasıyla ilgili olarak, "Yeni hikayeler yaratmak ve keşfetmek için her zamankinden daha fazla oyuncuyu ağırlamaya devam etmekten heyecan duyuyoruz. Sims her zaman yeni oynama yollarını kutlamakla ilgiliydi ve keşfedilecek pek çok olasılık sunuyor" dedi.

the-sims-4-ucretsiz-nasil-oynanir-001.jpg

THE SIMS 4 FULL ÜCRETSİZ NASIL İNDİRİLİR, NASIL OYNANIR?

2 Eylül 2014 tarihinde oyunseverlerl buluşan simülasyon oyunu The Sims 4'ün standart (temel) paketi 18 Ekim 2022 tarihinden itibaren artık ücretsiz satılacak. Bu tarihe kadar ücretli olan The Sims 4'ün şu an ki satış fiyatı 199 TL.

18 Ekim 2022 gününden sonra The Sims 4'ü Windows (EA uygulaması, Origin, Steam), macOS, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series XS platformlarından ücretsiz indirerek oyunu satın alabilirsiniz.

Oyunun ücretsiz satılmasıyla ilgili herhangi bir süre kısıtlması bulunmuyor, bu tarihten sonra THE Sims 4'ün standart (temel) paketi her zaman ücretsiz olacak.

THE SIMS 4 FULL ÜCRETSİZ İNDİR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN