İnstagram WhatsApp gibi olacak! Beklenen özellik sonunda geliyor, artık özel mesajlarda bunu yapmak mümkün olacak

İnstagram WhatsApp gibi olacak! Beklenen özellik sonunda geliyor, artık özel mesajlarda bunu yapmak mümkün olacak

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram'a dev güncelleme geliyor. Milyonların uzun zamandır beklediği o özellik işin ışık yakıldı. Özel mesajlaşmalarda bu özellik çok kişinize yarayacak. İşte tüm detaylar...

Instagram tarafından uzun zamandır beklenen güncelleme duyuruldu. Kullanıcılarının merakla beklediği o özellikle birlikte, WhatsApp platformundan pek farkı kalmayacak. Meta kapsamında dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram yeni özelliğini paylaştı.

INSTAGRAM YENİ ÖZELLİĞİNİ DUYURDU

instagram-now-lets-you-recover-deleted-posts-haem-2496.webp

Instagram kullanıcılarının hoşuna gidecek özelliğe dair detaylar paylaşıldı. Kullanıcıların isteği doğrultusunda hareket eden sosyal medya platformu, yeni özellikler katmaya devam ediyor.

Kısa bir süre önce yaptığı son güncellemede "Yorumlar" kısmında "Anket Düzenleme Özelliği" hakkında çalışmalara başladığını duyurmuştu. Son paylaşılan güncellemeyle WhatsApp'ta olan o özelliği platforma getirmeyi planlıyor.

WHATSAPP ÖZELLİĞİ INSTAGRAM'A GELİYOR

instagram-notifica-lettura-dm-disabilitata-1.webp

Meta çerçevesinde yeniliklere adım atan Instagram'da bomba özellik duyuruldu. Meta CEO'su Mark Zuckerberg, yayın kanalı üzerinden yaptığı açıklamayla yeni özelliği duyurdu. Instagram'ın yeni özelliğinde özel mesajlar için "okundu bilgisini gizleme" özelliği test edilmeye başlandı.

Üzerinde yapılan çalışmaların ardından kullanıcılara sunulacağı paylaşıldı. Günümüzde, WhatsApp için kullanılan bu özellik, bir kullanıcının size mesaj attığında, gördüğünüz zaman karşı tarafa bildirim gitmesini önlüyor. Yeni özellik sayesinde "Mesajımı okudun ama neden cevap vermedin?" sorunu ortadan kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN