Biri bitiyor diğeri başlıyor! Tayyar ve Özlem çifti tepsi tepsi altınla şov yapmıştı, çocuk macun üretim tesisleri şok etti

Biri bitiyor diğeri başlıyor! Tayyar ve Özlem çifti tepsi tepsi altınla şov yapmıştı, çocuk macun üretim tesisleri şok etti

Sosyal medyada lüks paylaşımlarıyla dikkat çeken Tayyar ve Özlem Öz çifti gündemde yerini aldı. Paylaştıklarıyla Dilan Polat'a benzetilen çiftin, birbirilerine tepsi tepsi altın hediye etmesi şok etti. Ünlü çift paylaşılan görüntülerin ardından tepki görünce tepsideki altınlar hakkında bakın ne dediler? İşte tüm detaylar...

Dilan Polat'a benzerliğiyle konuşulan sosyal medya fenomeni Tayyar Öz ve Eşi Özlem Öz ülke gündeminde yer aldı. Lüks yaşamına dair sürekli paylaşımlarda bulunan çift, Engin Polat ve Dilan Polat'ın ardından dikkatleri çekti. Birbirilerine tepsi dolusu altın hediye ettikleri video ise Feyza Altun'un dikkatinden kaçmadı.

1 TEPSİ ALTIN HEDİYE ETMİŞTİ

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasını yakından takip eden ve sürekli paylaşımlar yapan Feyza Altun, bu kez Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti için iddialarda bulundu. Dilan Polat'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Öz ailesi paylaşımlarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Tayyar Öz eşi Özlem Öz'e tepsi dolusu verdiği altınların paylaşımına, Özlem Öz, "Ay bunlar ne böyle, bayıldık biz hediyelere... Yalnız Lina'nın kilosu kadar göndermişsin, 60 kilo daha ekle, benim kilom kadar altın... 1 ton altın bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

GÖSTERİŞLİ VİDEOYA AÇIKLAMA GELDİ

2-002.jpg

Sosyal medyada viral olan gösteriş videosunun ardından tepki gören Öz Ailesi açıklamada bulundu. Videoda bulunan altınların imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştığı bir video yayınladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Kur'an-ı Kerim detayı ise gözden kaçmadı.

Altınların imitasyon olduğunu iddia ettiği paylaşımda, "Ne kadar kalitesiz bir malzemeden yapıldığını görebilirsiniz." sözlerini kullandı. Olayın ardından Öz çiftinin markası adı altında üretim tesisleri hakkında şok iddialar paylaşıldı. Görüntüleri paylaşan Feyza Altun, "Tayyargil’in çocuklara yedirdiği macunların üretim tesisi" diyerek paylaştı.

ÜRETİM TESİSİNDE ŞOK GÖRÜNTÜLER

3-002.jpg

Son zamanlarda Polat ailesi hakkındaki açıklamalarıyla tanınan Feyza Altun, Öz ailesinin markası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pazartesi günü katıldığı programda daha önce üretim tesisinde çalışan bir kişinin gönderdiği fotoğraflardan bahsetti. Özellikle çocuklara yedirilmesi konusunda ısrar edilen bu ürünler hakkında, "Üretildiği yer ile ilgili korkunç şeyler gönderdi. Orada daha önce çalışan başka bir kişi de teyit etti gereken takdirde ifade vereceklerini de belirttiler." açıklamasını yaptı.

FEYZA ALTUN'UN PAYLAŞTIĞI GÖRSELLER

1024xauto.webp640xauto-1.webp640xauto.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN