Buğday piyasası karıştı! Ekmeğin hammaddesinde fiyatlar uçuşa geçti... İşte 8 Kasım 2023 güncel hububat fiyatları

Buğday piyasası karıştı! Ekmeğin hammaddesinde fiyatlar uçuşa geçti... İşte 8 Kasım 2023 güncel hububat fiyatları

Buğday fiyatlarına gelen zammın ardından gözler ekmek fiyatlarına çevrildi. Ülkemizde yükselen enflasyon buğday fiyatlarına yansıyor. Buğday piyasasındaki dalgalanmaların ardından, ekmek fiyatlarında yeni zamlar işaret edildi. İşte zamlı hububat fiyatları...

Son 2 yıldır etkili olan enflasyon karşısında zamlar gelmeye devam ediyor. 2023 yılı itibariyle sürekli olarak zamlanan buğday fiyatlarına yeniden zam geldi. Buğday zammının ardından ekmek fiyatlarında da zamlar bekleniyor. Bugün itibariyle gelen zamların nedeni ve güncel fiyatları paylaşıldı.

EKMEK FİYATLARINDA ZAM BEKLENTİSİ

1f8db4-684c6411d41941a5a3359e20a20ef306mv2.webp

Ülkemizde yükselen akaryakıt, dolar, buğday ve enflasyon tüm ürünlere yansımaya devam ediyor. Dolar kurundaki yükselişin ardından yıl başından itibaren zamlanan ekmek fiyatlarına, yılın ikinci yarısında akaryakıt fiyatlarındaki yükselişin ardından zam üstüne zam gelmişti.

Ülke genelinde açıklanan zamlara enflasyonun ardından buğday zammı da gündeme geldi. Gaziantep Ticaret Borsası tarafından hububat fiyatlarında güncelleme yapıldı. Hububat fiyatlarındaki güncellemenin ardından ekmeğin hammaddesi olan; Buğday (sert), Buğday (ekmeklik), Arpa ve Mısır fiyatları zamlandı.

GÜNCEL FİYATLAR PAYLAŞILDI

1675187252-top-fon-com-p-fon-dlya-prezentatsii-khleb-154.jpg

Gaziantep Ticaret Borsası tarafından alınan kararın ardından buğdayın kilosu en yüksek 8,5 TL'den, en düşük ise 7 TL'den satışa başladı. Ekmeğin hammaddesinde yapılan zamların ardından, ekmek fiyatlarında da zamlar bekleniyor. Borsada işlem gören hububat fiyatlarının güncel hali ise şu şekilde;

  • Sert buğdayın kilogram (kg) fiyatı en düşük 10 TL, en yüksek 10,2 TL
  • Çakır arpanın kilogram fiyatı en düşük 6,6 TL, en yüksek 6,65 TL
  • Ekmeklik buğdayın kilogram fiyatı en düşük 7 TL, en yüksek 8,5 TL
  • Mısırın kilogram fiyatı en düşük 5,75 TL, en yüksek 5,8 TL

987987.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN