Semih Kılıçsoy Serie A'da ilk golünü attı

Semih Kılıçsoy Serie A'da ilk golünü attı

İtalya Serie A’nın 16. haftasında Cagliari ile Pisa 2-2 berabere kaldı. Mücadelede Cagliari forması giyen Semih Kılıçsoy, Serie A’daki ilk golünü kaydetti.

İtalya Serie A’nın 16. haftasında Cagliari, Pisa’yı konuk etti. Karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sona ererken, milli futbolcu Semih Kılıçsoy attığı golle maçın öne çıkan isimlerinden biri oldu.

flhtdksr.jpeg

Mücadelede konuk ekip Pisa, 45. dakikada Matteo Tramoni’nin penaltıdan kaydettiği golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele alan Cagliari, 59. dakikada Michael Folorunsho’nun golüyle skoru dengeledi. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Semih Kılıçsoy, 71. dakikada sahneye çıktı ve attığı golle Cagliari’yi 2-1 öne geçirdi. Genç futbolcu böylece Serie A’daki ilk gol sevincini yaşadı.

Ancak ev sahibi ekibin sevinci uzun sürmedi. Pisa’da Stefano Moreo, 89. dakikada attığı golle skoru 2-2’ye getirdi ve maç bu sonuçla tamamlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN