Kim Milyoner Olmak İster'de kafaları karıştıran soru! Sosyal medyayı ikiye böldü

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan ünlü program Kim Milyoner Olmak İster'de bir yarışmacının joker hakkını kullandığı ve yanlış bildiği soru gündem oldu. "O zamandan beri anlamına gelen ve 'o gün' şeklinde başlayan deyim nasıl devam eder?" sorusu ise yarışmacı ve seyircilerle beraber akıllara kazındı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de kafaları karıştıran soru sosyal medyada gündem oldu.

ATV ekranlarında dün akşam yeni yayınlanan bölümü yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de Esra Doğan isimli yarışmacı, ilk baraj sorularını başarıyla geçti ve üçüncü soruya kadar geldi. Karşısına hem kendisinin hem de seyircilerin aklını karıştıran bir soru çıkınca ise Doğan, üçüncü soruda joker hakkını kullanmak istedi.

"O ZAMANDAN BERİ ANLAMINA GELEN VE 'O GÜN' ŞEKLİNDE BAŞLAYAN DEYİM NASIL DEVAM EDER?"

Üçüncü soruda yarışmacının karşısına, "O zamandan beri anlamına gelen ve 'o gün' şeklinde başlayan deyim nasıl devam eder?" sorusu çıktı. Şıklar ise; 'A- O gündür', 'B- Dündür', 'C- Bugündür', 'D- Yarındır' oldu. Cevabından emin olamayan Doğan seyirci joker hakkını kullandı. Seyirciler ise 'A- O gündür' seçeneğini seçti. Fakat doğru cevap 'C- Bugündür' çıkınca Doğan ve seyirciler şoke oldu.

Yanlış cevabı seçen Doğan 2 bin TL ödülünü alarak Kim Milyoner Olmak İster'de veda etti. Öte yandan, o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN