Mart ayında 585 TL değerindeki 7 oyunu Amazon Prime Gaming ücretsiz sunuyor

Mart ayında 585 TL değerindeki 7 oyunu Amazon Prime Gaming ücretsiz sunuyor

Amazon Prime Gaming 2022 yılında her ay için ücretsiz oyunlar ve oyun içi öğelerin bulunduğu ganimet paketlerini üyelerine hediye ediyor. Amazon Prime Gaming, abonelerine özel ücretsiz oyun fırsatını mart ayında da kullanıma açıyor.

Amazon Prime Gaming aboneleri, her ay ücretsiz oyun imkanından yararlanmaya devam ediyor. Oyun platformunun aboneleri, mart ayında 7 oyuna ücretsiz erişebilecek. Mart ayında 'Madden NFL 22', 'Surviving Mars' ve 'SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech' gibi birçok oyunu ücretsiz kullanıma sunacak olan Amazon Prime Gaming, şubat ayında ise Destiny 2, Stellaris gibi oyunlar için üyelerine özel ücretsiz kullanım hizmeti sunmuştu. Amazon Prime Gaming abonelerine, 'Red Dead Online' ve 'PUBG: Battlegrounds' gibi çoklu oyuncuyla oynanan birçok oyunda ise ganimet hediyeleri veriyor.

MART 2022 AMAZON PRIME GAMING OYUNLARI

Amazon Prime Gaming'de mart ayına özel ücretsiz oyunların yanı sıra birçok oyun içi ücretsiz içerik hizmeti de verilmektedir. Ayrıca Prime Gaming'de League of Legends için geçerli 650 RP ve PUBG Battlegrounds oyuncuları için G-Coin kutusunu da ücretsiz olarak alabileceksiniz.

* Madden NFL 22

* Surviving Mars

* SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

* Crypto Against All Odds

* Look Inside

* Pesterquest

* The Stillness of the Wind

ŞİMDİ ÜCRETSİZ OYNANABİLEN AMAZON PRIME OYUNLARI

* Stellaris

* Golazo! Soccer League

* As Far as the Eye

* Ashwalkers: A Survival Journey

* Double Kick Heroes

AMAZON PRIME GAMING'E NASIL ÜCRETSİZ ABONE OLUNUR?

Amazon, Prime ismini verdiği abonelik sistemini kullanıma açtığında Twitch Prime servisini de hizmete sunmuştu. Twitch Prime, abonelik sisteminde, profesyonel ve amatör oyuncuların yayın yaptığı Twitch platformunda, yayını izleyen kişilere de bazı ayrıcalıklar sundu. Yaklaşık bir buçuk sene önce Twitch Prime, yerini Prime Gaming'e bıraktı. Amazon Prime Gaming üyeliğini satın aldığınızda Twitch platformunda ve Amazon alışveriş sitesinde birçok ayrıcalığa erişebilmektesiniz. Bunun yanı sıra Amazon Prime Gaming üyeleri, her ay yenilenen ücretsiz oyun rotasyonuna erişim imkanına da sahip olabilmektedir.

* Öncelikle ilgili Amazon Prime Gaming sayfasına gidiniz.

* Ardından 'Prime'ı deneyin' butonuna tıklayınız.

* Devam butonuna tıklayınız.

* Amazon hesabınızda oturum açınız.

* İlgili alanlara, adres ve kredi kartı bilgilerinizi eksiksiz girdikten sonra, kaydınız ücretsiz bir biçimde gerçekleşir.

AMAZON PRIME GAMING SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN