270 TL değerindeki Assassin's Creed Valhalla dört günlüğüne ücretsiz

270 TL değerindeki Assassin's Creed Valhalla dört günlüğüne ücretsiz

Assassin's Creed sersinin son oyunu Assassin's Creed Valhalla, 24-28 Şubat 2022 tarihleri arasında ücretsiz oynanabilecek. Bilgisayar için Epic Games'te standart sürümü 270 TL'ye, Complete Edition sürümü 630 TL'ye satılan Assassin's Creed Valhalla, Ubisoft tarafından oyun konsolları dahil tüm platformlarda ücretsiz erişilebilecek. İşte, Assassin's Creed Valhalla sistem gereksinimleri...

Oyun dünyasının kült oyunlarından Assassin's Creed serisinin 2020 yılında çıkan son oyunu Assassin's Creed Valhalla, aradan geçen 2 yıla karşın ilgiyle oynanıyor. Steam'de yer almayan oyun, yüksek fiyatı dolayısıyla hem bilgisayarda, hem de oyun konsollarında geni tabana ulaşamamıştı. Assassin's Creed Valhalla'nın genişleme paketini duyurmaya hazırlanan Ubisoft, oyunun standart sürümünü kısa süreliğine ücretsiz hizmete sunacak.

ASSASSIN'S CREED VALHALLA FRAGMAN

ASSASSIN'S CREED VALHALLA ÜCRETSİZ NASIL OYNANIR?

Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre, Assassin's Creed Valhalla, 24 Şubat 2022 Perşembe günü saat 12.00 ile 28 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 12.00 arasında hem bilgisayar, hem de oyun konsollarda ücretsiz oynanabilecek.

Söz konusu kampanyayla kullanıcılar, oyunu ücretsiz olarak sadece oynayabilecek. Kampanya sonunda oyunu satın almak için ücret ödemek gerekecek. Dört gün boyunca kaydettiğiniz ilerleme, oyunu aldığınız takdirde hesabınıza aktarılacak. Bu sayede oyun ilerlemeleriniz korunacak. Epic Games'te Assassin's Creed Valhalla'nın standart sürümü 270' TL'ye, Complete Edition sürümü 630 TL'ye satılıyor.

Ücretsiz Assassin's Creed Valhalla oynamak için şu adımları uygulayın:

1) Ubisoft'un sayfasına açın

2) Ardından oyunu oynamak istediğiniz platformu seçin

3) PC kullanıcıysanız Ubisoft Connect hesabına giriş yapın

4) Konsol kullanıcıysanız size uygun olan platformu seçin

5) Ardından cihazlarınızda oyunu oynayabilirsiniz

22 Şubat 2022 Salı günü gelen Title Update 1.5.0 güncellemesi de ücretsiz oyuna dahil olacak. Güncelleme ile festivallerin veya yeni teçhizat ve silahlar gibi bazı yeni içeriklerin eklenmesi muhtemel. Güncelleme için yama notları da güncelleme yayınlanmadan kısa bir süre önce kullanıcılara sunulacak.

assassins-creed-valhalla2.jpg

YENİ ASSASSIN'S CREED NE ZAMAN ÇIKACAK?

Yeni bir Assassin's Creed oyunu üzerinde çalışan Ubisoft'un, Valhalla'nın gizli aksiyon türündeki kökenlerine daha yakın ve Basim'e odaklanan bir sürüm çıkarması bekleniyor. 10 Mart 2022 tarihinde yayınlananacak genişleme paketi, oyuncuları Norse'un yerine koyacak olan Dawn of Ragnarok hikayesini temele alacak.

ASSASSIN'S CREED VALHALLA SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Assassin's Creed Valhalla oyunu için güncel PC sistem gereksinimleri tavsiye ediliyor. AC Valhalla'yı oynayabilmek için PC özellikleri minimum sistem gereksinimlerini karşılaması gerekiyor. Aksi halde Assassin's Creed Valhalla oynarken bilgisayarınızda donmalar veya takılmalar yaşayabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

* 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
* İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 8.1 (64-bit)
* İşlemci: Intel Core i7-6700K / AMD Ryzen R5 1600
* Bellek: 16 GB RAM
* Ekran Kartı: AMD Radeon RX Vega 56 / NVIDIA GeForce GTX 1070
* RAM: 4 GB
* DirectX: Sürüm 11
* Depolama: 50 GB Boş Alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri

* 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
* İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
* İşlemci: Intel Core i7-9700K / AMD Ryzen R7 3700X
* Bellek: 16 GB RAM
* Ekran Kartı: AMD Radeon RX 590 / NVIDIA GeForce RTX 2080
* RAM: 8 GB
* DirectX: Sürüm 11
* Depolama: 50 GB Boş Alan

assassins-creed-valhalla3.jpg

ASSASSIN'S CREED VALHALLA KONUSU NEDİR?

Assassin's Creed Valhalla'da şanlı bir mücadeleye atılan Viking akıncısı Eivor olarak oyna! Erken Orta Çağ İngiltere'sini keşfederken, düşmanlar üzerine akınlar yap, yerleşimlerini genişlet, egemenliğini pekiştir. Sakson kaleleri ve ordularına karşı efsanevi Viking akınlarını komuta et. Müthiş silahları ustaca kullanarak Vikinglere özgü savaş tarzını deneyimle. Assassin's Creed tarihindeki en fazla ölümcül düşman çeşitliliği ile kendine meydan oku. Yapacağın her seçim karakterinin gelişimine etki ederken zafere giden yolu da açacak. Norveç kıyılarından İngiltere krallıklarına uzanan bir Orta Çağ açık dünyası. Yerleşimlerini genişleterek deneyimini kişiselleştir.

VALHALLA NE DEMEK?

Valhalla, İskandinav mitolojisinde Odin tarafından yönetilen Asgard'da bulunan görkemli ve büyük salonun adıdır. Savaşta ölenlerin salonu anlamına gelmektedir.

Valkyrieler savaş alanlarında ölmüş kahramanları buraya getirir. Ölmüş kahramanlar Ragnarok'a kadar burada eğitilir. Vikingler için cenneti ifade eder. Viking Kralı Ragnar Lodbrok'un ölmeden hemen önce belirttiği ve kendisinin oraya gideceğini iddia ettiği yerdir.

ASSASSIN'S CREED VALHALLA OYUN KAPAĞI

assassins-creed-valhalla1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN