Netflix abonelerine müjde! O oyun ücretsiz olacak

Netflix abonelerine müjde! O oyun ücretsiz olacak

Oyun sektörüne giriş yapan Netflix, oyun kütüphanesini genişletiyor! Şimdi ise Netflix abonelerine o oyun ücretsiz olarak sunulacak...

Netflix'in oyun kütüphanesi, yeni bir atılımla daha genişlemeye devam ediyor. Kullanıcılarına sunduğu çeşitli oyunlar arasında, son yılların en dikkat çeken bağımsız oyunlarından biri olan Hades de bulunuyor.

Netflix Games platformu, içerisinde birçok farklı türden oyun barındırıyor. Netflix dizilerinden ilham alan oyunlardan tutun, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition gibi popüler yapımlara kadar çeşitli seçenekler sunuyor.

19 MART TARİHİNDE NETFLIX GAMES KÜTÜPHANESİNE EKLENECEK

netflix-oyun.jpg

Hades, 19 Mart tarihinde Netflix Games kütüphanesine ekleniyor. Bu bağımsız oyun, görsel tarzı, ilgi çekici hikayesi ve akıcı aksiyonuyla dikkat çekiyor. Roguelike türüne ilgi duymayan oyuncuları bile etkileyen Hades, yer altının genç prensi Zagreus'un çevresinde şekillenen bir hikaye ve kaçış macerasını sunuyor.

Ancak, Hades'in Netflix Games kütüphanesine eklenmesiyle birlikte Android kullanıcıları biraz üzülebilir. Çünkü oyun, şu anda sadece iOS platformunda oynanabilecek. Ancak, yakın zamanda Android için de erişilebilir olması bekleniyor.

Hades'in yanı sıra, Netflix Games kütüphanesinde dikkat çeken diğer oyunlara da göz atabilirsiniz. Football Manager 2024 Mobile, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ve Immortality gibi çeşitli oyunlar, Netflix aboneleri tarafından oynanabilecek seçenekler arasında bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN