Netflix hesabı olanlar yandı! Bunu yaparsanız artık 159 TL ödeyeceksiniz!

Netflix hesabı olanlar yandı! Bunu yaparsanız artık 159 TL ödeyeceksiniz!

Netflix kullanıcıları için kötü bir haber geldi. Şirket, yeni bir kararla birlikte ek ödeme yapılmasını duyurdu. Netflix, son zamanların en popüler dizi ve film izleme platformlarından biri olmasına rağmen, kullanıcılarını üzen bir karar aldı. Detaylar haberimizde...

Netflix, uzun bir süredir parola paylaşımına sınırlama getireceği konusunda açıklamalar yapmaktaydı. Şimdi ise ABD'deki kullanıcılar için bu uygulamayı hayata geçiriyor. Artık ABD'deki kullanıcılar, ayda 8 dolar karşılığında Netflix hesaplarının şifrelerini paylaşabilecekler.

PAROLA PAYLAŞIMINA SINIRLAMA GELİYOR

3

Şirket, şifresiz kullanıcı bilgilerinin paylaşılmasını engellemek amacıyla uygulamayı ABD ve İngiltere'de başlatacağını duyurdu. Kullanıcılar, ek bir ücret ödeyerek Netflix bilgilerini paylaşabilecekler. İngiltere'de ise ücret 5 sterlin olarak belirlendi. Bu uygulama sadece standart ve premium paketi kullanan kullanıcılar tarafından kullanılabilecek.

Netflix'in yaptığı araştırmaya göre, ABD, Kanada ve diğer ülkelerdeki kullanıcıların yanı sıra dünya genelinde 100 milyondan fazla hane Netflix'i ücretsiz olarak kullanıyor.

Ancak bu uygulama, İspanya'da tam tersi bir etki yarattı. İspanya'da da uygulamaya geçildikten sonra ek bir hesap için aylık 5,99 euro ücret alınmaya başlandı. Şirket, bu karardan sonra ilk üç ayda bir milyondan fazla abone kaybetti.

Netflix'in parola paylaşımını sınırlama kararı, hesap sahipleri ve kullanıcılar arasında farklı tepkilere yol açmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN