PUBG Mobile 2.2 güncellemesi ile gelen yenilikler

PUBG Mobile 2.2 güncellemesi ile gelen yenilikler

En çok oynanan mobil oyunlardan biri Pubg Mobile oyunu ile ilgili yeni güncelleme merakla araştırılıyor. Peki Pubg Mobile 2.2 güncellemesi ile hangi yenilikler geldi? Tüm detaylar haberimizde.

Mobil oyun sevenlerin en çok tercih ettikleri oyunlardan biri olan Pubg Mobile uygulaması ile ilgili insanların araştırmaları devam ediyor. Oyuna yeni gelen güncelleme 2.2 güncellemesi ile hangi yeniliklerin geldiği merak ediliyor. Peki Pubg Mobile yeni güncellemesinde hangi yenilikler geldi? Pubg Mobile güncellemesi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBİLE 2.2 GÜNCELLEME İLE GELEN DEĞİŞİKLİKLER

Pubg Mobile oyununda gelen yeni güncellemeyle birlikte Nusha adası oyunculara sunuluyor. Yeni gelen adada birçok güzel manzara ve çatışma alanları bulunuyor. Bu adanın kısa süreli olarak oyunda kalacağı düşünülüyor. Aynı zamanda eğer takımlı olarak oyuna girdiyseniz ve oyun içinde öldüyseniz Nusha adasında oyuna devam ederken tekrar doğma şansı yakalayabiliyorsunuz. Tek başına oyuna giren oyuncular ise otomatik olarak doğuyorlar. Yeni Nusha haritasında hava hattı, Telepak Town Apartmanı bulunuyor. Aynı zamanda silah olarak bu adada Taktik Arbalet ve NS2000 Pompalı Silah sunuluyor. Aynı zamanda oyunculara yeni bir araç da bu haritada sunuluyor.

Pubg Mobile Yeni Güncellemesi İle Gelenler

ERANGEL GÜNCELLEMELERİ DE SUNULUYOR

Aynı zamanda oyunun en çok tercih edilen haritalarından olan Erangel haritasında da yeni güncellemeyle birlikte birçok güncelleme eklendi. En çok göze çarpan özellik Hospital ve Mylta Power alanlarının düzenlenmesi oldu. Aynı zamanda Erangel'e Sosnovka Askeri Üssü'ne ve çiftlik bölgesine iki yeni liman eklendiği görülüyor. Aynı zamanda Feribot İskelesi de yeni güncellemeyle oyunculara sunuluyor. Haritada kullanıcıların önüne aniden bir Şipşak Dükkanı çıkacak. Aynı zamanda araçlara artık benzin alınabilecek. Özel Malzeme Sandıkları'nda ise askeri malzemeler, jetonlar ve sağlık malzemeleri yer alacak. Aynı zamanda bu güncellemeyle Ön Cephe Modu'da oyunculara sunulacak. Aynı zamanda Nusha, Erangel ve Livik haritalarında daha fazla düşmanla karşılaşma şansı da olacak. Malzeme Tarama, Oyun Analizi ve İzleme modları sayesinde düşman izlemek ve malzeme bulmak oyuncular için daha kolay hale getirilecek. Aynı zamanda İyileştiren Sis ve Süzülen Bebek yetenekleri kullanıma çıkıyor. Aynı zamanda dükkanlardan araçların daha kolay bulunabilmesi için Araç Hava Yardımı satın alınabilecek ve teleferik uygulaması da Stalber bölgesine eklendi. Aynı zamanda Tuhaf Kasaba isimli bir bölge ekleniyor ve sıcak hava balonları yer alacak. Pubg Mobile 2.2 güncellemesi 20 Eylül tarihinde oyuncuların kullanımına sunulacak. Aynı zamanda RP yükselten yarışmacılar için yeni avantajlar, kasalar ve birçok yenilik ekleniyor. Aynı zamanda yeni bir spor araba da kullanan oyuncular için özelleştirme imkanıyla birlikte sunulacak. Son özellik ise Survival Expert Riley ve Tech Mercenary Sophia isimli iki karakter ekleniyor. Hayalet Kuğu Seti ile Kozmik Cellat Seti de güncellemeyle birlikte eklenenler arasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN