PUBG Mobile Türkiye hile bildirim formu

PUBG Mobile Türkiye hile bildirim formu

Oyun içi hile yapmanın yasak olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Dolandırıcılardan rahatsız olanlar Pubg Mobile hile bildirim formu aracılığıyla Pubg Mobile'da hile yaptığını bildirebilir. Bir PUBG Mobile dolandırıcılığını nasıl bildireceğinizi ve dolandırıcıyı nasıl yasaklayacağınızı bilmek istiyorsanız, burada verilen adımları izleyebilirsiniz.

Hile rapor formu, rekabet ortamını bozan ve yasa dışı yöntemler kullanan oyuncuları bildirmenize olanak tanır. Bu sayede bu iki oyuncu cezalandırılmakta ve kaybedilen maçların puanları hesaplarına iade edilmektedir. Büyük veya yeni yasa dışı yöntemler bulan ve cezalandıran dolandırıcılar bulursanız da ödül kazanabilirsiniz.

PUBG Mobile Türkiye hile bildirim formu

PUBG Mobile'ın benzersiz hileleri ve hile algılama sistemi, oyuncuların bunları görmezden geldikleri için cezalandırılmalarını sağlar. Ancak, PUBG Mobile'da hile yapan bir oyuncuyu haksız yere şikayet ederseniz, bazı cezalar uygulanabilir. Bir oyuncunun gerçekten hile yaptığını düşünüyorsanız, lütfen bildirin.

PUBG Mobile Hile Bildirme için aşağıda verilen formu doldurun ve 2022 yılında tespitini yaptığınız oyuncu da bu sayede ceza alsın. Türkiye sunularında geçerli gerçek tek yöntem..

PUBG Mobile Türkiye hile bildirim formu

PUBG MOBİLE HİLE BİLDİRİMİ NASIL YAPILIR?

PUBG Mobil hile bildirili aynı oyun içinde tanıştığınız ve oyun içinde öldürdüğünüz oyuncuları raporlamanıza olanak tanır. Sizi öldüren oyuncudan şüpheleniyorsanız, bir süre gözünüz üzerinde olsun ve oyuncuyu hile kullandığını fark ederseniz Reportlama olarak bilinen şikayet formunu doldurun.

- İlk olarak, hile yaptığını düşündüğünüz kişinin kanıt olarak videosunu alın,

- Videoyu kaydettikten hemen sonra ana ekrana gelin,

- Ayarlar'a gidin ve Destek bölümünde sol alttaki çıkış düğmesinin yanında destek kısmında oturum açın,

- Açılan ekranda Şikayetler bölümüne gidin,

- Ekrandaki Hile kullanan, kasten hareketsiz kalan ve yenilen oyuncuları nasıl rapor ederim?” seçeneğini tıklayın,

- Ardından en sağdaki sohbet düğmesine tıklamayın,

- Ardından açılan sohbet penceresinin altındaki aşağıda belirttiğimiz üç alanı doldurun ve gönderin.

Kullanıcının adı:

Gerçekleşen Tarih / Saat:

Gerçekleşen ekran görüntüsü veya video:

Bunları doldurarak hile bildiriminde bulunabilirsiniz.

PUBG Mobile Türkiye hile bildirim formu

PUBG MOBİLE HİLE BİLDİRME FORMU

Yukarıdaki bağlantıyı ziyaret ederek PUBG Mobile hesabınıza giriş yapın. Daha sonra görünen hile raporu formunu doldurun.

PUBG Mobile hile raporlama formu, önce şikayette bulunan oyun kimliği bilgilerinizi ister. Ardından, hile için şikayet etmek istediğiniz oyuncunun adını girmeniz gerekir.

 Bir hile türü seçerken rastgele olarak işaretlemeyin. Hile kullandığından şikayet ediyorsunuz ve kullandığı hile türünü seçmelisiniz.Aksi takdirde sistem bunu tespit edemeyecek ve oyuncu ceza almaz.

Hile kanıtı varsa; hile kullanılarak çekilen videolar ve fotoğraflar da yüklenebilir. Bu durumda, rakibin cezalandırılması daha olasıdır.

Formun sonunda, verilerinizi gizli tutmayı seçebilirsiniz. PUBG Mobile tarafından veri koruması güvenliğiniz için daha iyidir. PUBG Mobile hile formunu doldurduktan sonra karşı oyuncunun cezası olup olmadığını öğreneceksiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN