Sevdiklerinizi Nerede Olduğunu Öğrenmek Artık Çok Kolay! Huawei Öyle Bir Ürün Çıkarıyor ki Fiyatıyla Apple'a Nal Toplatacak

Sevdiklerinizi Nerede Olduğunu Öğrenmek Artık Çok Kolay! Huawei Öyle Bir Ürün Çıkarıyor ki Fiyatıyla Apple'a Nal Toplatacak

Sevdiklerinizi ve eşyalarınızı korumanız giderek daha da zorlaşıyor çünkü dünya fiziken olmasa da yapı olarak giderek büyüyor. Ancak dünya büyürken teknoloji de büyüyor. Eskiden sadece orduların ve devletlerin kullanabileceği ürünler bugün kitlelerin kullanımı için satışa sunuluyor. Apple'ın AirTag ürünü de böyle bir üründü ancak onun yüksek fiyatına dalgakıran etkisini yapacak bir ürün de Çin'den geldi. Çin'in tanıttığı Huawei Tag, görenlere "Apple şimdi nal toplayacak" dedirtti.

Dünya büyüyor… Tehlikeler ise daha hızlı büyüyor! Sevdiklerimizin nerede olduğunu öğrenmek ya da eşyamızın çalınmasına karşı önlem almak istiyoruz. Fakat biz yüksek bütçeli silahlı kuvvetler de değiliz.

Neyse ki dev teknoloji şirketleri o kadar geliştiler ki bireylerin kullanmasının hayal dahi edilemeyeceği ürünleri birer kitle metasına çevirmek onlar için artık işten bile değil.

Apple'ın AirTag'i tam da bu ihtiyacımıza hitap ederken onun yüksek fiyatlarına Huawei'den şahane bir cevap geldi. İki şirket arasındaki rekabet hepimizin yüzünü güldürecek!

1414789.jpg

"HUAWEİ TAG"

Teknoloji devi Huawei, Nova 10 serisindeki ürünlerini bugün tanıttı. Söz konusu serinin yanı sıra Apple'ın AirTag'inin tahtını yerinden edebilecek bir ürün de tanıtıldı.

Huawei Tag olarak tanıtan anti-lost yani "kayıp karşıtı" cihazda önemli özellikler bulunuyor.

6g süper hafiflik ve 5.6mm kalınlığa sahip olan Huawei Tag, maksimum 92 desibel çan ile yakın alan arama teknolojisini destekliyor ve bir açılır pencere, öğeler geride kaldığında size hızlı bir şekilde hatırlatabiliyor.

basliksiz-1-001.png

DÖRT CİHAZ 300 DOLAR

Huawei’nin “bul” ağı üzerinden uzun mesafeli nesne bulma ve uzaktan konumlandırmayı da destekleyen cihaz, gerçek konumu elde etmek için bağlı olduğu Huawei akıllı telefonların gücünü kullanıyor.

Dört cihaz için 299 olarak fiyatlandırma yapıldığı kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN