Telefonunuzun Camındaki Çizikler İçin Asla Umutsuzluğa Kapılmayın! Herkes Evindeki Bu Nesnelerle Sorunu Kolayca Çözebilir

Telefonunuzun Camındaki Çizikler İçin Asla Umutsuzluğa Kapılmayın! Herkes Evindeki Bu Nesnelerle Sorunu Kolayca Çözebilir

Gözünüz gibi baktığınız cep telefonlarınızda çizik mi oluştu? Yoksa çocuğunuz üzerinde araba sürüp camını mı çizdi? Hiç canınızı sıkmayın. Haberimizde cep telefonunuzdaki çizikler için yapabileceğiniz pratik yöntemleri sizin için derledik. Bundan sonra telefonlardaki çiziklere veda edeceksiniz.

Cep telefonu artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Birçok sırrımızı ona emanet ediyoruz. Ve telefonumuzla her zaman, her şey için etkileşime giriyoruz. Kısacası, artık çoğumuzun cep telefonlarımız olmadan yapamayacağımız apaçık ortada. Pandemi sırasında akıllı telefonları sayesinde çocuklar derslerine, dedeler ve neneler torunları ile özlem gidermek için görüntülü görüşme yapabildiler.

7' DEN 70' E TELEFON KULLANIMI

Cep telefonlarımızı her gün uzun süre elimizde tuttuğumuz açıktır. Yapılan bazı araştırmalara göre aslında bir yetişkin, telefonunu günde ortalama beş saatten fazla kullanıyor. Buda, yılda en az 76 gün anlamına gelir. Telefonlarımızın kullanıma bağlı yada bazı düşmelere bağlı hasarlar meydana gelmekte.

Her ne kadar telefonlarımızı dikkatli ve özenli kullanmaya çalışsak da telefonu korumak riskli bir iştir. Ekranda oluşan ve gizemli bir şekilde ortaya çıkan çizikleri görünce haliyle canımızı sıkıyoruz. Bu bizi çıldırtıyor. Ama bir daha asla umutsuzluğa kapılmayın çünkü artık bu sorunu kolayca ortadan kaldırılabilirsiniz.

ÇİZİK TELEFON CAMLARA ARTIK SON!

Açıkçası, cep telefonu düşürüldüyse ve camı çatladıysa, yapabileceğimiz pek bir şey yok. Onu değiştirmek için bir teknisyene götürmemiz gerekecek. Çizikler özellikle belirgin değilse, yani mikro olsaydı, sorunu kendimiz çözebilirdik. Bu çiziklere evimizde kolayca ve pratik bir şekilde veda edebiliriz.

iz-1.jpg

Cep telefonunun camındaki çizikler için bir daha asla umutsuzluğa kapılmayın, çünkü herkesin evinde bulunan bu nesneleri kullanarak çizikleri yok edebilirsiniz.

Büyükannenin çareleri bitmez. Ama bazen de beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Umutsuz olmayıp denemekte fayda var çünkü bunda büyülü bir şey yok. Uygulamada, cep telefonundan çizikleri gidermeye çalışmak için diş macunu ve pamuklu çubuk kullanmamız gerekecek . Yine de dikkatli olmanız gerek. Diş macunu, yalnızca beyaz macun olan olmalıdır. Jel olanlar veya içinde mikrogranül olanlar daha fazla zarar verebileceğinden kullanılmamalıdır.

disssss.jpg

Öncelikle ekranı mikrofiber bir bezle temizlememiz gerekecek. Daha sonra ekranın veya pamuğun üzerine az miktarda diş macunu sürüyoruz. Ardından çizik kaybolana kadar dairesel hareketler yaparak diş macununu ekrana yedirelim. Şimdi hafif nemlendireceğimiz mikrofiber bezle kurulayalım.

DİĞER YÖNTEM İSE PUDRA KULLANMAK

Bir diğer yöntem ise talk pudrası ile yapmaya çalışmaktır. Pudrayı bir kaba alıp, orta bir macun elde edene kadar içine iki yemek kaşığı su ilave edip karıştırın. Diş macunu gibi hafif dairesel hareketlerle çiziklere uygulayın. Nemlendireceğimiz mikrofiber bezle çıkaralım.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN