Threads Meta nasıl giriş yapılır?

Threads Meta nasıl giriş yapılır?

İlk defa Threads’la tanışan kişiler Threads meta nasıl giriş yapılır cevaplarını arıyor. İnsanlara birbiriyle takipleşme, mesajlaşma ve fotoğraf paylaşma imkanı sunan uygulamanın giriş detaylarını şunlar oluşturuyor;

THREADS META GİRİŞ YÖNTEMLERİ NELERDİR?

İnsanların sınırlama getirilen Twitter uygulaması kullanmak yerine alternatif olarak Threads uygulamasını kullanması öngörülüyor. Bunun için geliştirilmiş olan uygulamaya giriş için birden fazla yöntem kullanılabiliyor.

Threads güncel giriş yöntemlerini ise şunlar oluşturuyor;

  • İnstagram ile giriş
  • Kısa mesajla giriş
  • Yedek kodla giriş
  • Bilgisayardan giriş

Bu giriş yöntemlerinden biri tercih edilerek platforma giriş yapılıyor. Böylelikle platform incelenerek Threads dünyası ile tanışma başlıyor.

INSTAGRAM İLE THREADS GİRİŞİ

Threads kullanıcılara sunulduğu günden beri kullanıcılar tarafından giriş yöntemi olarak instagramla giriş kullanılıyor. Uygulamanın instagramla bağlantılı olarak çalışması giriş için instagramın kullanılmasını mümkün kılıyor.

İnstagram üzerinden giriş yapabilmek için kişilerin daha önceden açmış oldukları instagram hesabı olması gerekiyor. Hesabı olan kişiler threads bağlantısı için uygulamayı indiriyor. İndirme işlemi ios cihazlarda app store ve android cihazlarda ise play store kullanılarak yapılıyor. Programın indirilmesiyle var olan instagram kullanıcı adı (eposta veya telefon no olabilir) ve şifre ile giriş gerçekleştiriliyor. Giriş işleminin gerçekleşmesi için cihaz erişim onayının verilmesi gerekiyor.

KISA MESAJ İLE THREADS GİRİŞİ

Threads meta girişi yapabilmek için kullanıcıların tercih edebileceği ikinci yöntem kısa mesajdan yararlanmaktır. Kısa mesaj yöntemini seçen kişiler giriş esnasında şifre ve kullanıcı adı kullanmak yerine telefon numaralarını kullanabiliyorlar.

Girişin onaylanması için ilk olarak kısa mesaj ile giriş seçeneğinin tıklanması gerekir. Bu işlem esnasında telefon numarasının girilmesi istenebiliyor. Telefon numarası kayıtlıysa linke tıkladıklarında kayıtlı telefon numarasına kod gönderilir. Bu kod 6 haneden oluşuyor ve kopyalanarak giriş bölümüne yapıştırılıyor. Kod girişine onay verildikten sonra giriş tamamlanıyor. Her Threads girişinde kod almak istemeyen kişilerin sayfada bulunan Bu Cihaza Güven seçeneğini işaretlemeleri gerekiyor. Böylelikle kod olmaksızın giriş gerçekleşebiliyor.

YEDEK KODLA THREADS GİRİŞİ

Threads meta giriş için kullanılabilecek üçüncü yöntem yedek kodla giriş oluyor. Bu yöntemin kullanılabilmesi için diğer girişlerin tercih edilmemesi veya başarısız olması gerekiyor. Başarısız girişler sonrasında ekrana Başka Bir Yol Dene bölümü çıkıyor. Bu bölümden Yedek Kod Kullan tercih ediliyor. Bu seçeneğin kullanılabilmesi için kullanılmakta olan instagram için edinilmiş yedek kodlardan yararlanılıyor.

Instagram yedek kodları 8 haneden oluşan kodlar oluyor ve bu kodlardan herhangi birisi kod bölümüne kopyalanarak yapıştırılıyor. Kod kabul edildikten sonra ise threads hesabına giriş gerçekleşiyor.

BİLGİSAYARDAN THREADS GİRİŞİ

Threads meta girişi için bilgisayardan giriş yapmak istenebiliyor. Pek çok kullanıcı bu konuda araştırma yapıyor. Ancak Threads hesaplarına bilgisayar üzerinden giriş yöntemi bulunmuyor. Bu nedenle hesaplarını kullanmak isteyen kişilerin diğer giriş yöntemlerini kullanmaları gerekiyor. Şifre unutma veya başarısız girişlerde yeni kod gönderimi veya şifre değiştirme gibi işlemleri yaparak hesaplarına erişebiliyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN