Threads nasıl indirilir?

Threads nasıl indirilir?

Temmuz ayında kullanıma açılan Threads nasıl indirilir? Son dönemde en fazla araştırılan konular arasında yer alıyor. Araştırmaları sonucunda gerekli bilgiye ulaşan kişiler uygulamayı indirerek denemeye başlayabiliyorlar.

THREADS UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR?

Threads fotoğraf ve video paylaşımı ile mesajlaşma uygulaması indirme yapılarak kullanılabiliyor. Online kullanıma açık bu uygulamanın kullanılması için aplikasyonuna ihtiyaç duyuluyor. Cihaza uygun sürümün yüklenmesi sayesinde kullanım doğru şekilde başlıyor. Uygulamanın indirilmesi için iki yöntem bulunuyor.

Bu yöntemler ise iphone cihaza indirme ve android cihaza indirme olarak adlandırılıyor. Threads uygulamasının kullanılabilmesi içinse hesap açılması gerekiyor. Instagram hesap sahipleri bu hesapları üzerinden Threads kullanıcısı olabiliyorlar. Bunu da instagram hesap bilgilerini kullanarak uygulamaya geçiş yapmaları ile sağlıyorlar.

IPHONE’A THREADS İNDİRME

Iphone sahipleri Threads uygulamasına sahip olmak istediklerinde indirme programından yararlanabiliyorlar.

Programın indirilme aşamasını ise şunlar oluşturuyor;

  • App Store programı çalıştırılır.
  • Programın arama bölümüne Threads yazılıp ara butonuna basılır.
  • Arama sonuçlarında resmi Threads uygulaması bulunur.
  • Uygulama bulunduktan sonra Threads İndir butonuna tıklanır.

Yükleme onayı kabul edilir ve uygulamanın yüklenmesi sağlanır. Yükleme işlemi gerçekleştikten sonra uygulama çalıştırılarak kullanılmaya başlanır. Hesap açılmamışsa hesap açılır.

ANDROİD CİHAZA THREADS İNDİRME

Iphone cihazları yerine Android cihazları kullanmayı tercih eden kişilerin de Threads indirme imkanı vardır. Android’de uygulamanın indirilmesi Iphone ile benzerlk gösterir. Android cihaza Threads indirme işlemi için ilk olarak Google Play Store programına giriş yapılır. Açılan uygulama sayfasından arama bölümüne ulaşılır. Uygulama ve oyunlarda ara bölümüne Threads yazılarak arama başlatılır.

Çıkan sonuçlar içerisinden instagram uzantılı olan Threads bulunur. Uygulamanın bulunmasının ardından Yükle butonuna basılarak yükleme onayı verilir. Yükleme tamamlandıktan sonra uygulama kullanıma hazır hale gelir. Bu aşamadan sonra hesap açılması veya var olan hesaba giriş yapılması gerekir. Uygulama cihazdan silinene kadar güncellenerek kullanılmaya devam edilir.

BİLGİSAYARA THREADS İNDİRME

Instagram’ın bilgisayarlar üzerinden kullanılıyor olması yeni çıkan Threads’ın bilgisayara indirilme durumunun araştırılmasına neden olur. Ancak henüz yeni bir uygulama olduğu için Threads şu anda bilgisayara indirilemez. Bunun yerine mobil cihaz ve tabletler üzerinden kullanılması gerekir. Threads hesabı olması isteyen kişilerin ellerinde yoksa mobil cihaz ve tablet edinmeleri gerekir. Aksi takdirde yeni uygulamayı kullanma şansları yoktur.

THREADS İNDİRME ÜCRETİ NE KADAR?

Threads indirme yapacak kişilerin merak ettiği konulardan birisi de Threads indirme ücretidir. Bazı kullanıcılar program için gerekli ücreti ödeyerek kullanmaya başlamayı isterler. Ancak Threads ücret ödenmeksizin kullanılabilen bir uygulamadır. Threads edinmek isteyen kişilerin ücret ödemeden yükleme yaparak kullanıma başlamaları mümkün olur.

İndirme ücreti uygulama için gerekmez. Ancak Google Play Store ile App Store online çalışan araçlardır. Bu nedenle uygulamanın cihazlara indirilebilmesi için internet bağlantısına ihtiyaç vardır. İnternet bağlantısı açıldıktan sonra uygulama araçlar üzerinden bulunarak kullanılmaya başlanır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN