TikTok nasıl izlenir?

TikTok nasıl izlenir?

TikTok uygulamasını indirdikten sonra uygulamayı telefonunuzda açın ve giriş yapın ya da kaydolun. TikTok'un keşfet sekmesinde, çeşitli kullanıcılar tarafından oluşturulan videoları görüntüleyebilirsiniz. Keşfet sekmesindeki videoları kaydırın ve istediğiniz videoyu seçin.

Videoyu izlemek için ekrana dokunun ve videonun oynatılmasına izin verin. Eğer bir video beğendiyseniz, beğeni simgesine dokunabilirsiniz. Ayrıca videoya yorum yapmak için yorum alanına yazabilirsiniz.

TİKTOK’DA HESAP ŞİKÂYET ETME NASIL YAPILIR?

TikTok'da bir hesabı şikâyet etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  • TikTok uygulamasını açın ve şikâyet etmek istediğiniz hesabı bulun ardından şikâyet etmek istediğiniz hesabın profil sayfasına gidin ve profil simgesine dokunun.
  • Profil simgesinin sağ üst köşesinde bulunan ayarlar simgesine dokunun ve açılan menüden "Şikâyet et" seçeneğine tıklayın.
  • Açılan formda şikâyet nedenini seçin ve gerekli açıklamayı yapın.
  • Şikayetinizi göndermek için "Gönder" düğmesine dokunun.

TikTok ekibi, şikayetinizi inceleyecek ve gerekli adımları atacaktır. Lütfen unutmayın ki, şikâyet etmek istediğiniz hesabın içeriği TikTok'un kullanım şartlarına uymuyorsa daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

TİKTOK’TA VİDEO ŞİKÂYETİ NASIL YAPILIR?

TikTok'da bir video şikâyet etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  • TikTok uygulamasını açın ve şikâyet etmek istediğiniz videoyu bulun ardından şikâyet etmek istediğiniz videonun sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine dokunun.
  • Açılan menüden "Şikâyet et" seçeneğine tıklayın.
  • Açılan formda şikâyet nedenini seçin ve gerekli açıklamayı yapın ve şikayetinizi göndermek için "Gönder" düğmesine dokunun.

Böylelikle sizi rahatsız eden videoyu şikâyet etmiş olursunuz.

TİKTOK’A NASIL VİDEO ATILIR?

TikTok uygulamasına video yüklemek için TikTok uygulamasını cep telefonunuzda açın ve ekranın alt kısmındaki "+" simgesine dokunun ardından galerinizden bir video seçmek veya uygulama içinde video çekmek için "Video Çek" seçeneğine dokunun. Video çekildikten sonra, uygulama içinde kullanabileceğiniz birçok araç ve efekt bulunmaktadır.

Videoyu düzenleyin ve istediğiniz formatta kaydedin. Videoyu yüklemek istediğiniz zaman, açıklama ve etiket ekleyebilirsiniz. Videoyu yayınlamak için "Yayınla" düğmesine dokunun ve videonuz TikTok kullanıcıları tarafından görüntülenebilir ve beğenilebilir. Unutmayın, TikTok'un kullanım şartlarına uygun videolar yüklemelisiniz, aksi takdirde hesabınız yasaklanabilir.

TİKTOK’TA VİDEO KALDIRMA NASIL YAPILIR?

TikTok'ta yüklediğiniz bir video silmek veya kaldırmak için öncelikle TikTok uygulamasını cep telefonunuzda açın ve ekranın alt kısmındaki profil simgesine dokunun. Profilinizdeki "Videolar" sekmesine dokunun ve yüklediğiniz videolara gidin.

Silmek istediğiniz videonun sağ üst köşesindeki üç nokta simgesine dokunun ardından açılan menüden "Sil" seçeneğine dokunun ve video silmek istediğinizi onaylamak için "Evet" seçeneğine dokunun. Bu işlem, yüklediğiniz videoyu TikTok'tan kalıcı olarak siler. Unutmayın, TikTok'ta yüklenen ve silinen videolar geri alınamaz.

TİKTOK’TA CANLI YAYIN NASIL AÇILIR?

TikTok’da öyle hemen hesap açıp canlı açamazsınız. TikTokun belirlediği şartlar varsa yayın açabilirsiniz. Şimdi gelelim nasıl yayın açarız. TikTok'ta canlı yayın açmak için öncelikle TikTok uygulamasını cep telefonunuzda açın ve ekranın alt kısmındaki "+" simgesine dokunun ardından "Canlı Yayın" seçeneğine dokunun.

Canlı yayın açmak için bir açıklama ekleyin ve "Başlat" düğmesine dokunun. Canlı yayın başlama işlemi bittikten sonra, TikTok kullanıcıları canlı yayınınıza bağlanabilir ve yorumlarınızı okuyabilirler. Canlı yayın esnasında dikkatli olun ve TikTok'un kullanım şartlarını ihlal etmeyin, aksi takdirde yayınınız kapatılabilir veya hesabınız yasaklanabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN