‘Twitter Blue’ dünyaya açıldı: Ücretsiz ‘mavi tik’ler silinecek

‘Twitter Blue’ dünyaya açıldı: Ücretsiz ‘mavi tik’ler silinecek

Twitter’ın sahibi Elon Musk, 'Twitter Blue'nun tüm dünyada kullanıma açıldığını duyurdu. Twitter kullanıcıları ‘mavi tik’ satın alma, uzun tweet atma gibi özelliklere erişebilecekken 1 Nisan’dan itibaren ise geçmişte ücretsiz alınan ‘mavi tik’ler kaldırılacak.

Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra çeşitli değişiklikler yaptı. Son yaptığı değişiklikle 'Twitter Blue'nun tüm dünyada kullanıma açıldığını duyurdu.

Twitter Blue'ya geçen kullanıcılar, 'mavi tik' ile birlikte; yorumlarda daha üst sıralarda görünme, iki kat daha az reklam görme, uzun tweet'ler atma, tweet düzenleme gibi özelliklere de erişecek.

O 'MAVİ TİK'LER SİLİNECEK

Ancak Twitter’ın eski kullanıcılarını üzen haber ise eskiden ücretsiz olarak alınan ‘mavi tik’lerin geri alınacağı haberi oldu. Sosyal medya platformunu kullananlar 'Twitter Blue'ya 7 dolar ödeme yaparak tekrar onay işaretlerini alabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN