Twitter Blue Türkiye fiyatı ne kadar, belli oldu mu? Twitter Blue Türkiye fiyatı kaç TL?

Twitter Blue Türkiye fiyatı ne kadar, belli oldu mu? Twitter Blue Türkiye fiyatı kaç TL?

Elon Musk'ın sahibi olduğu doğrulanmış Twitter hesaplarında kullanılan mavi tik fiyatları ortaya çıktı. Twitter Blue aboneliği ile gelen bu sistemin Türkiye fiyatının da ne kadar olduğu da netlik kazandı. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

 Twitter "mavi tik" döneminden geçti. Şirket, Amerika Birleşik Devletleri'nde aylık 8 $ fiyatla yeni Twitter Blue'yu resmen başlattı. Twitter Blue fiyatı da belli oldu. Mavi tik fiyatı ne kadar? Sorusu ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. İşte detaylar...

APP STORE'DA GÖRÜLDÜ

Twitter Mavi; App Store'da ilk görüldüğü gibi yalnızca Avustralya, İngiltere, Yeni Zelanda, ABD ve Kanada dahil olmak üzere belirli ülkelerde piyasaya sürüldü.

"TWİTTER'DA MAVİ TİK HESAPLARI ÖNE ÇIKACAK"

Sayının ülkeye göre değişebileceğini kaydeden Musk, ayda 8 dolar ödeyen kişilerin platformda birçok alanda öne çıktığını, daha uzun video ve ses paylaşabildiğini ve yarı fiyatına reklam görebildiğini kaydetti.

YURTDIŞI ÜCRETLERİ AÇIKLANDI

ABD, Yeni Zelanda, Kanada ve Avustralya'da faaliyet gösteren Twitter Blue'nun Üyelik ücretinin 8 dolar olduğu bildiriliyor. Aynı zamanda Twitter Blue özellikleri ile kullanıcıya birçok seçenek sunuluyor. Musk: "Bu yöntem, içerik oluşturucuları ödüllendirmek için Twitter'a gelir kapısı açıyor." açıklamasını yaptı.

TWITTER BLUE TİK ÜCRETİ TÜRKİYE İÇİN AÇIKLANDI

Elon Musk, daha önce 8 dolar olan bu ücretin her ülkenin satın alma gücüne göre değiştiğini açıkladı. Son verilere göre Twitter Blue abonelik ücreti 109 Türk Lirası oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN