Twitter ücretli mi olacak? Elon Musk'tan açıklama geldi

Twitter ücretli mi olacak? Elon Musk'tan açıklama geldi

SpaceX ile Tesla’nın CEO’su Elon Musk, sosyal medya devi Twitter'ı rekor ücrete satın almasının ardından platformun şirket ve hükümetler için paralı hale getirilebileceğini söyledi.

ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Tesla'nın CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformunun şirket ve hükümetler için "cüzi ücretleri" olabileceğini açıkladı. Twitter yönetim kurulunun, platformun Elon Musk tarafından satın alınmasını onaylamasının ardından Musk'tan bu açıklama geldi.

STANDART KULLANICILAR İÇİN ÜCRETSİZ OLACAK

Elon Musk, Twitter'ın "standart kullanıcılar için" ücretsiz olmaya devam edeceğini de vurguladı. Twitter, BBC'nin konuyla ilgili sorusuna yanıt vermedi. Musk daha önceki açıklamalarında, Twitter'ı "yeni özellikle geliştirerek daha iyi noktaya getireceğini" söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN