Elon Musk'tan şaşırtan Twitter kararı: Satın almaktan vaz mı geçti?

Elon Musk'tan şaşırtan Twitter kararı: Satın almaktan vaz mı geçti?

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Twitter'ı satın alma işlemlerini geçiçi olarak askıya aldığını açıkladı. Musk'ın açıklamalarının ardından Twitter payları piyasa öncesi işlemlerde yüzde 25 düşüş yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde Twitter'ı satın almak için 44 milyar dolar karşılığında anlaşan Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, anlaşmanın geçici olarak askıya alındığı yönündeki söylentilere dair açıklama yaptı.

Twitter üzerinden açıklama yapan Musk, spam ve fake hesapların oranına ilişkin Twitter tarafından bu ay başlatılan, spam ve fake hesapların aktif hesapların yüzde 5'inden az olduğuna işaret eden çalışmanın bitmesinin beklendiğini vurguladı.

Musk'ın açıklamalarının ardından Twitter payları piyasa öncesi işlemlerde yüzde 25 düşüş gösterdi.

Musk daha önce satın alma sonrasındaki önceliklerinden birinin bot ve spam hesapları kapatmak olacağını söylemişti.

Twitter kurucularından Jack Dorsey ise dün yaptığı açıklamada Elon Musk'ın şirketi satın alma sürecini tamamlamadığını açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN