WhatsApp mesajlarını açmadan okumanın bir yolu var! İşte mavi tik olmadan mesajları okumanın yöntemi

WhatsApp mesajlarını açmadan okumanın bir yolu var! İşte mavi tik olmadan mesajları okumanın yöntemi

WhatsApp mesajlarını açmadan okumanın bir yolu var! WhatsApp üzerinden size gelen mesajları mavi tik olmadan okumak mı istiyorsunuz? O zaman bu yöntemi mutlaka deneyin! İşte mesajları açmadan okumanın yöntemi.

WhatsApp'taki bu mavi tikler ara sıra çok faydalı olabilir, ancak çoğu insanın onlarla bir aşk-nefret ilişkisi vardır. Birinin mesajınızı okuyup okumadığını bilmek istiyorsunuz, ancak bunun tersi farklı bir hikaye. Bu sorunu aşmak imkansız görünüyordu fakat şimdiye kadar!

habericii.jpg

DAHA UYGUN BİR ZAMANDA CEVAP VERMEK

WhatsApp: harika bir iletişim aracıdır, ancak aynı zamanda üzerinde tartışılması gereken bir şey daha vardır. Örneğin, bir mesajı okuduğunuzda, ancak ona farklı, daha uygun bir zamanda yanıt vermek istediğinizde. Siz farkına bile varmadan, WhatsApp'ta konuştuğunuz kişi size neden henüz cevap vermediğinizi soruyor. Tabii ki, mavi tikleri tamamen kapatabilirsiniz, ancak bazen oldukça faydalı olabilirler. Neyse ki, sorunu aşmanın başka bir yolu var.

haberici1.jpg

WHATSAPP MESAJLARINI MAVİ TİK OLMADAN OKUMAK

Hemen yanıtlamadan okumak istediğiniz bir mesaj mı aldınız? İnternetinizi geçici olarak kapatın! Mesajı zaten aldınız, böylece İnternet'e bağlanmadan okuyabilirsiniz. Ancak İnternetiniz kapalı olduğu için WhatsApp iki gri onay işaretini mavi onay işaretine çeviremez. Bağlantı olmaması nedeniyle uygulama, mesajı okuduğunuzu kaydedemez. Bu ideal çözüm!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN