WhatsApp'ın Bu Özelliği Çiftlerin İlişkisini Bitirir! İşte WhatsApp'ın İlişkileri Bozacak Yeni Özelliği!

WhatsApp'ın Bu Özelliği Çiftlerin İlişkisini Bitirir! İşte WhatsApp'ın İlişkileri Bozacak Yeni Özelliği!

WhatsApp, herkes tarafından en çok tercih edilen sosyal iletişim uygulamalarından bir tanesi. Çıktığı günden bu zaman kadar aktif bir şekilde milyonlarca insanın kullandığı ve kullanmaktan da asla vazgeçilmeyen uygulama olarak ön plana çıkan WhatsApp'ta karşı tarafa gönderdiğimiz mesaj görüldüğü zaman iki adet mavi tik sayesinde bunu anlayabiliyorduk. WhatsApp artık bunu 'üç mavi tik'e çıkarma kararı aldı.

WhatsApp'ı Facebook'un satın almasının ardından bu zamana kadar çok sayıda yayınlandığı güncelleme ile birlikte her gün gelişmeye devam ediyor. İnsanların her zaman en çok tercih ettiği ve vazgeçilmez iletişim uygulaması olan WhatsApp, bu zaman kadar sahip olduğu iki milyardan fazla kullanıcı sayısı ile beraber dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal iletişim uygulaması oldu.

haberici1-004.jpg

BU ÖZELLİK ÇİFTLERİN ARASINI BOZAR!

Bu durumda WhatsApp, kullanıcı sayısının fazlas olması ile büyük bir sorumluluğun altına imza atıyor. bırakıyor. Özellikle günümüzde teknolojin bu denli gelişmesi ile WhatsApp'ın kendini daha fazla geliştirme ve güncellemesi gerekiyor. Çünkü milyonlarca kullanıcıyı WhatsApp uygulamasında tutması gerekiyor. İşte o güncellemelerden bir tanesi artık geldi ve insanlar merakla beklediği bu güncellemeye sonunda kavuşacak. WhatsApp'ın Üç tik işareti, ile birlikte artık çok daha fazla detaylı bilgilere sahip olabileceğiz.

WHATSAPP’IN ÜÇ TİK ÖZELLİĞİNİN ANLAM NEDİR?

Artık WhatsApp’a üç tik özelliği geliyor. Bu güncelleme çok kısa zaman içerisinde WhatsApp’ta yer alacak. WhatsApp'ın üç tik işareti ne anlama geliyor? İletişim sağladığınız karşıdaki kişinin sohbet ekranını ya da konuşmaları ekran görüntüsü çektiğinin bilgisini verecek. Yani iki kişi arasında konuşulan özel bir sohbetin ekran görüntüsü yardımıyla paylaşıldığı bilgisi direkt olarak karşı tarafa gidecek. Bu da sohbet gruplarının pek hoşlanmadığı bir durum olsa da aslında gizlilik ve güvenlik açısından oldukça önemli bir özellik. Çünkü kanunlara göre iki kişi arasında geçen sohbet görüşmelerinin paylaşılması suç olarak bilinir.

haberici-005.jpg

WHATSAPP'IN ÜÇ TİK GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN YAYINLACAK?

WhatsApp'ın üç tik özelliği bir sonraki yayınlanacak olan güncelleme ile birlikte muhtemelen 45 gün ila 90 gün arası sonra insanların kullanıma sunulacaktır. Bazı kaynaklardan alınan bilgilere göre WhatsApp, bu yeni özellik üzerinde hala çalışmalarını devam ettiriyor ve henüz beta aşamasında bile değil. Çok kısa bir süre sonra ilk olarak kapalı betaya ardından tüm dünya üzerinde yayınlanan güncelleme ile beraber kullanımına sunacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN