WhatsApp'ın Karanlık Yüzünü Görünce Şok Olacaksınız! İşte Hileli WhatsApp Plus'un Özellikleri

WhatsApp'ın Karanlık Yüzünü Görünce Şok Olacaksınız! İşte Hileli WhatsApp Plus'un Özellikleri

Dünyanın ne popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp, getirdiği yeni özelliklerle kullanıcılara daha iyi bir koşul sunmaya çalışıyor. Ancak çoğu kişi tarafından bilinen ve merak edilen ancak korkulan WhatsApp Plus'u duymuşsunuzdur. Hileli WhatsApp olarak da bilinen bu uygulamanın özelliklerini duyanlar hemen buraya geçiyor. Peki WhatsApp Plus özellikleri nelerdir? Bizde sizin için WhatsApp Plus APK uygulamasını inceledik ve dikkat çeken özelliklerini sizlerle paylaşacağız.

WhatsApp'a benzeyen bir çok uygulama söz konusu. Bunlardan en çok akla gelen ise hileli WhatsApp olarak bilinen WhatsApp Plus'tur. Kullanıcılara birçok avantaj sunan bu uygulama size çok büyük kolaylıklar sağlayacak. Peki WhatsApp Plus nedir ve özellikleri nelerdir? WhatsApp Plus hileli midir? Bizde siz okuyucularımız için WhatsApp Plus'un özelliklerini ve kurulum aşamalarını inceledik.

HİLELİ WHATSAPP YA DA WHATSAPP MODLARI NEDİR?

Sürekli araştırılan ve tartışma konusu olan 'Hileli WhatsApp nedir?' sorusunu bugün sizler için aydınlatacağız. WhatsApp Plus yani kısa adıyla WP, gibi kelimeleri arattığınızda “mod” ifadesini sıklıkla görmüşsünüzdür. Yani modlu WhatsApp ya da WhatsApp modları karşımıza çıkmakta. Bu uygulamalar WhatsApp uygulamasının değiştirilmiş versiyonlarıdır.

a2-39.jpg

HİLELİ WHATSAPP ÖZELLİKLERİ NELER?

Bu modlar görünüş olarak WhatsApp Messenger’a oldukça benzer ancak içeriğinde çok farklı özelliklere sahiptir. Örnek vermek gerekirse, WhatsApp’ın orijinal sürümü kişilerinizin durum videolarını indirmenize, büyük boyutta dosya veya belgeler göndermenize izin vermez. WhatsApp gruplarına sınırlı üye ekleme vb. kısıtlamalar da hileli WhatsApp uygulamalarında görülmez.

KULLANIMI OLDUKÇA POPÜLER

Orjinal sürüme göre daha fazla avantaj sağlayan WhatsApp modları, aslında oldukça popüler şekilde kullanılmakta. Öte yandan bu modları kullanıp da kullanıcılara ve mod geliştiricilerine yasal işlem uygulaması durumuna rastlamadık. Riskleri var elbette ancak şuana kadar bu WhatsApp modlarını yükleyen kullanıcılar herhangi bir güvenlik sorunu veya da yasal işlemle karşı karşıya kalmadı.

a1-59.jpg

2012 YILINDAN BU YANA TERCİH EDİLİYOR

WhatsApp'a göre daha çok seçenek bulunduran WhatsApp'ın modlanmış resmi olmayan sürümü WP, 2012 yılından bu yana en çok tercih edilen modlardan biri. Orjinal uygulamadaki görüntülü konuşma, mesajlaşma, arama gibi özellikleri sunan WhatsApp Plus, şu veya bu sebeple henüz eklemediği belirli işlevleri ve seçenekleri ekliyor.

WHATSAPP PLUS NERDEN İNDİRİLİYOR?

WhatsApp'ın kaynak koduyla geliştirilmiş olan WhatsApp Plus resmi değildir. Bundan kaynaklı Google’ın resmi mağazası Play Store’dan indirilemiyor; çeşitli APK indirme sitelerinden "WhatsApp Plus APK" olarak aratıp telefonunuza yükleyebiliyorsunuz. Google Play Hizmetleri aracılığıyla güncellenemediğinden yeni sürüm olup olmadığını kendiniz kontrol etmeniz ve yüklemeniz gerekiyor.

a5-9.jpg

Öte yandan WhatsApp Plus, WhatsApp’ın altyapısını izinsiz olarak kullanıyor; bu nedenle bazı riskler ve sorunlar olabilir. Sohbet yedekleme ve Google Drive üzerinden sohbetleri geri yükleme işlevi kullanılamıyor. Yedeklerinizi telefonunuzun dahili depolama alanında saklamanız gerekiyor. Yedeklerinizi yönetmek için bir dosya gezgini uygulaması da indirmeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN