WhatsApp'ın Yeni Özelliği Platonik Aşıkları Sevindirecek! İşte Mesajlara Tepkisiz Kalmayacağınız O Dev Özellik

WhatsApp'ın Yeni Özelliği Platonik Aşıkları Sevindirecek! İşte Mesajlara Tepkisiz Kalmayacağınız O Dev Özellik

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'tan kullanıcıları için yeni bir özellik geliyor. Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'ın en çok kullanılan özelliği kullanıcılar için WhatsApp'a taşınıyor. Sosyal medyayı WhatsApp'a çeken bu özellik sayesinde mesajlara artık tepkisiz kalmayacaksınız. İşte WhatsApp kullanıcılarını heyecanlandıran o özellik.

Dünya çapında çok fazla kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcıları için yeni güncellemeler getirmeye devam ediyor. En son aynı hesap üzerinden farklı telefonlarda aynı anda kullanım özelliği için duyuru yapan WhatsApp bu defa sosyal medyanın en çok kullanılan uygulaması Instagram'ın bir özelliğini getiriyor. Herkesi merakla beklediği bu özellik üzerine çalışmalar ise devam ediyor. Peki bu özellik Andriod ve Apple telefonlarında nasıl olacak? Her cihaza uygun mu? İşte WhatsApp'ın yeni özelliğine dair ayrıntılar.

wahstap.jpg

WHATSAPP YENİ ÖZELLİĞİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Mesaj, sesli arama, görüntülü arama, anlık durum paylaşma gibi bir çok özelliğe sahip olan WhatsApp, kullanıcılarını sevindirecek haberler vermeye devam ediyor. Kullanıcılarının güvenliğine önem veren WhatsApp bu defa en çok kullanılan Instagram özelliği üzerine çalışmalar başlattı. Instagram'ın o özelliği kısa sürede artık WhatsApp'ta olacak. Peki WhatsApp, Instagram'ın hangi özelliği üzerine çalışıyor? Bu özellik kullanıcılara nasıl kolaylık sağlayacak?

platonk.jpg

INSTAGRAM'IN 8 ANLIK EMOJİSİ WHATSAPP'A GEÇİYOR

Anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, Instagram’ın sevilen ve en çok kullanılan özelliği durumlara emojiyle hızlı tepki vermeyi kullanıcıları için test etmeye başladı. Meta bünyesi altında bulunan Facebook, Instagram ve WhatsApp milyonlarca kullanıcı için yeni yenilikler geliştirmeye devam ediyor. WABetainfo’da ortaya çıkan bu özellikler şu an WhatsApp’ın masaüstü sürümünde çalışmakta. Güncelleme sonrası hangi emojiler WhatsApp'ta kullanılacak? İşte merak edilen her şey.

emoji.jpg

MASAÜSTÜNDEN SONRA ŞİMDİ DE TELEFONLAR İÇİN GELİŞTİRİLİYOR

WhatsApp'ın geliştirdiği bu özelliğinde 8 emoji üzerine çalışıyor bunlar sırayla; kalpli göz emoji, sevinçten gözleri yaşarmış emoji, şaşkın emoji, üzgün emoji, temenni yapan el emojisi, alkış emojisi, parti emojisi ve yüz puan emojileri. Bu özellik şu an masaüstü sürümde kullanılıyor. Masaüstünde kullanılan bu özellikler şimdi Android ve iOS cihazları için güncellenmeye başlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN