John Wick: Chapter 4'ten ilk görüntüler

John Wick'in yapımcısı olan Lionsgate perşembe günü CinemaCon'da bulunan katılımcılara, 2023'ün Mart aylarında çıkacak olan John Wick: Chapter 4 ve gelmekte olan başka filmler hakkında sunum yaptı. John Wick'in merkezinde olduğu sunumda stüdyo, filmin ilk görüntüleri hakkında bilgiler verdi.

John Wick'in merkezinde olduğu sunumda Lionsgate, Keanu Reeves'in başrolünde olduğu film hakkında ilk görüntüler hakkında bilgiler verirken filmin ise serinin önceki filmlerindeki gibi bolca aksiyon içereceği ve bu alanda giderek daha da iddialı olacağı izlenimini verdi.

"JOHN WİCK BİR FİLMDEN DAHA FAZLASI OLDU"

Lionsgate Başkanı Joe Drake, "John Wick' bir filmden daha fazlası oldu. Wick bir modern zaman efsanesine dönüştü ve Wick'in evreni dikkatle gelişmeye devam eden bir evren. Bu sadece bir film değil, beyaz perdede tanık olunacak bir deneyim." yorumlarında bulundu.

Filmin yönetmeni olan Chad Stahelski'nin 'Klasik aksiyon filmlerine bir aşk mektubu' olarak nitelendirdiği John Wick, başrol Keanu Reeves ve yönetmen Chad Stahelski ile beraber etkinlikte tanıtılırken seride hali hazırda bulunan aksiyon ve dövüş sahnelerinin ise bu filmde bolca yer alacağı belirtildi.

Film hakkında ufak sızıntılar veren Lionsgate Başkanı Drake, "İzleyicilerin bize söylediği üzere, onlar için Wick'i izlemek, gözlerinizin önünde gelişen bir karakteri görmekti. Dövüş sahneleriyle şimdiye kadar gördüğünüz her şeyden daha çılgınca ve gerçekçi bir film." dedi.

"HEPSİNİ ÖLDÜRECEĞİM"

John Wick: Chapter 4'ün başlangıcı hakkında yapılan yorumlara göre film, bir çölde başlıyor ve ekran dışından bir karakterin 'Yeni bir gün doğuyor. Yeni fikirler, yeni kurallar, yeni yönetim.' demesi ile de devam ediyor. Daha sonrasında aksiyona giriş yapmadan önce film, John Wick'in yeni kavgasına girmeden önce 'Hepsini öldüreceğim.' demesi ile son buluyor.

Lionsgate tarafından farklı filmlerin tanıtıldığı etkinlikte diğer bir tanıtılan film ise John Wick alternatifi olan (spin-off), başka bir ölümcül suikastçıyı anlatan 'Ballerina' yapımıydı. Edinilen bilgilere göre bu film hala yapım aşamasında fakat söylenenlere göre bu film de aynı John Wick gibi bolca aksiyon sahnesi ve adrenalin içerecek.

"ŞİMDİDEN BEŞİNCİ FİLM ONAYLANDI"

Öte yandan Lionsgate, John Wick serisinin kendileri için ne kadar önemli bir yapım olduğunun da altını tekrardan çizdi. Lionsgate'e göre John Wick 2014 yılında duyurulduğunda sektörden gelen yorumlar ve beklentiler oldukça ılımlıydı fakat Keanu Reeves'in filmde gösterdiği performans ve adrenalin dolu aksiyon sahnelerinden sonra yapım, benzersizliği ve saf aksiyonu nedeniyle bolca övgü toplamıştı. Bu övgü de daha sonrasında çekilmiş olan serinin ikinci ve üçüncü filmleri olan John Wick: Chapter 2 ve John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un çıkmasına vesile olmuştu.

Bir diğer yandan daha serinin dördüncü filmi bile vizyona girmemişken John Wick: Chapter 5 şimdiden duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN