WhatsApp'tan dev güncelleme geliyor! Sesli mesajlar artık bu şekilde gidiyor, kaybolan sesli mesaj özelliği!

WhatsApp'tan dev güncelleme geliyor! Sesli mesajlar artık bu şekilde gidiyor, kaybolan sesli mesaj özelliği!

WhatsApp yeni özelliklerini sık sık gündeme getirmeye devam ediyor. Neredeyse her hafta yeni bir özellik duyuran WhatsApp kullanıcılarının memnuniyeti için büyük bir efor sarf ediyor. Anlık mesajlaşma uygulamalarının başında yer alan WhatsApp yeni ses özelliğiyle gündemi yerinden oynattı. Ses özelliği çok kullanışlı olacak. İşte tüm detaylar...

WHATSAPP'TAN DEV GÜNCELLEME!

Anlık mesajlaşma uygulamalarının en çok kullanılan platformu WhatsApp'ta tarihi özellik geliyor. Shiftdelete tarafından paylaşılan bilgilere göre WhatsApp uygulamasında sesli mesaj özelliği değişiyor. Daha öncesinde WhatsApp'ta yer alan anlık görüntü ve tek kullanımlık görüntü gibi özellikler sesli mesaja da uygulanacak.

Yapılan açıklamalara göre yeni özellik ile birlikte bir oynatmada kaybolan sesli mesaj özelliği getiriliyor. Paylaşılan yeni özellik ile birlikte Android ve İOS beta programında testler başladı.

Yapılan testlerin başarılı sonuç vermesi halinde kararlı sürümlere gelmesi beklenilen yeni özellik şimdiden kullanıcılar tarafından merak edilmeye başlandı. Geliştirme aşamasında olan yeni özelliğin hangi sürümle WhatsApp uygulamasına geleceği de merak ediliyor.

whatsapp-8949.webp

KAYBOLAN SESLİ MESAJ ÖZELLİĞİ GELİYOR!

WhatsApp tarafından duyurulan yeni özellik ile birlikte geliştirme aşamasında olduğu belirtildi. WhatsApp'a yeni özellik 2.23.7.8 beta sürümü ile gündemde yer aldı. Daha öncesinde duyurulan tek seferlik fotoğraflar özelliği ile birebir benzer olan bu özellik kaybolan sesli mesaj gönderimini sağlıyor. Gönderilen sesli mesajın bir kez oynatılması halinde kaydedilmeden ve iletilmeden ortadan kayboluyor.

Paylaşılan yeni özellik ile birlikte kullanıcılar derin bir nefes alarak yeni özelliğin bir an önce kararlı sürüme gelmesini sabırsızlıkla beklediğine dair yorumlarda bulundu.

17289899.jpg

YENİ ÖZELLİK NE ZAMAN GELECEK?

WhatsApp tarafından yeni paylaşılan özellik daha öncesinde duyurulan "geçici sohbet grupları" yeniliğinin izinden gidiyor. Geçici olan şeyleri ilerleyen özelliklerde WhatsApp platformunda daha fazla görebiliriz.

İlk olarak kaybolan görüntüleri sunan WhatsApp, "Geçici sohbet grupları" özelliği üzerine "Geçici ses özelliğini" duyurdu. WhatsApp yetkilileri tarafından kaybolan sesli mesaj özelliğinin kararlı sürümde ne zaman kullanılacağı henüz bilinmiyor. Kaybolan sesli mesaj özelliği ile birlikte kullanıcıya gizlilik seçeneği sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN