Youtube İçin En İyi Video İndirme Programı

Youtube İçin En İyi Video İndirme Programı

Dünyanın en popüler platformlarından biri olan Youtube, milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Youtube'da her geçen saniye yeni videolar karşımıza...

Dünyanın en popüler platformlarından biri olan Youtube, milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Youtube'da her geçen saniye yeni videolar karşımıza çıkmaktadır. Sosyal platformlar arasında ayrı bir öneme sahip olan Youtube, her geçen gün kullanıcı sayısını katlamaya devam etmektedir.

Youtube üzerinden birbirinden güzel videolar kullanıcılara sunulmaktadır. Bu videoları cihazlarınıza indirmek için programa ihtiyacınız vardır. Youtube için en iyi video indirme programları arasından dilediğinizi kullanarak kolaylıkla video indirme işlemini yapabilirsiniz. Bu programlar sayesinde dilediğiniz videoları ücretsiz bir şekilde cihazınıza indirebilirsiniz.

Winx Youtube Downloader

WinX YouTube Downloader, Youtube'dan video indirmek için kullanabileceğiniz en popüler programlardan biridir. Kullanımı son derece kolay olan bu programla Facebook, DailyMotion ve Viemo sitelerinden de videoları indirebilirsiniz. Bu programı kullanarak video indirmek için, indirmek istediğiniz videonun URL'sini kopyalamanız gerekir.

Ardından programa giriş yaparak URL'yi yapıştırın. Yapıştırma işlemini yaptıktan sonra kaliteyi ve kayıt formatını seçmeniz gerekmektedir. Seçim işlemlerini yaptıktan sonra download butonuna basarak indirmeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 4K seçeneğine sahip olan videoları da bu programı kullanarak indirebilirsiniz. Ücretsiz olarak indirilebileceğiniz bu program sayesinde dilediğiniz klasöre kaydetme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Youtube Go

Youtube için en iyi video indirme programları arasında yer alan Youtube Go, Android telefonlar için mükemmel bir uygulamadır. Kısıtlamalardan arındırılan bir uygulama olan Youtube Go, yasal bir şekilde video indirmenizi sağlamaktadır.

Videoder

Android telefonlarınıza indirebileceğiniz programlar arasında yer alan Videoder, oldukça popüler bir uygulamadır. Ücretsiz olarak cihazınıza indirebileceğiniz bu uygulama ile dilediğiniz kadar video indirebilirsiniz. Sadece Youtube videolarını değil aynı zamanda Instagram ve Facebook videolarını da bu program üzerinden rahatlıkla indirebilirsiniz. Mevcut olan tüm formatlardan video indirme işlemini yapabilirsiniz.

Ayrıca indirmek istediğiniz videoyu, program üzerinden sevdiklerinizle paylaşma şansına da sahipsiniz. Özelleştirilebilir bir seçeneğe sahip olan bu program, ücretsiz olarak hizmet sağlamaktadır. Videoder uygulamasını Google Play üzerinden indirme şansını yoktur. Ancak resmi sitesi üzerinden Videoder programını cihazınıza kolaylıkla indirebilirsiniz.

Videoder programından video indirmek için şu aşamaları yerine getirmeniz gerekir:

  • Videoder uygulamasına giriş yapın.
  • Giriş yaparken Youtube seçeneğine basın.
  • İndirmek istediğiniz videoyu arama butonuna yazın.
  • İndirme düğmesine dokunarak bağlantı seçimini yapın.

Bu aşamaları sırasıyla uyguladığınız zaman Videoder programı üzerinde Youtube videosunu indirebilirsiniz.

TubeMate

Youtube için video indirme programları arasında yer alan TubeMate, sade ara yüze sahiptir. Kolay bir kullanım özelliğine sahip olan TubeMate, farklı siteler için de video indirmenize olanak sağlıyor. TubeMate üzerinden indirdiğiniz videolar, cihazınıza otomatik olarak kaydedilir. Böylece kullanıcıların video kaydetme işlemi ile uğraşmamaları sağlanır. Ayrıca dilerseniz Youtube videolarınızı MP3 olarak da indirme şansınız bulunmaktadır.

TubeMate uygulamasını ücretsiz olarak Android cihazlarınıza indirebilirsiniz. Ancak uygulama içerisinde sık sık reklamla karşılaşma olasılığınız bulunmaktadır. Buna rağmen TubeMate, video indirme programları arasında en fazla tercih edilendir. Son derece basit bir işlemler dilediğiniz kadar videoyu cihazınıza anında indirip paylaşabilirsiniz.

KeepVid

Youtube için video indirme programlarının en popüler olanlarından biri olan KeepVid, diğer programlara oranla daha hızlı bir şekilde indirme işlemi gerçekleştirir. Birçok video sitesinden indirme işlemi yapabilmenize olanak sağlayan bu program, ücretsiz olarak hizmet etmektedir.

Kötü amaçlı bir yazılım içermeyen KeepVid, uygulama içi satın almaya müsaade vermemektedir. Uygulamayı reklamsız olarak kullanmak isteyen bireyler, premium sürümünü kullanabilirler. Dilerseniz videonuzu MP3 şeklinde de cihazınıza indirme seçeneğiniz bulunmaktadır. KeepVid üzerinden indirdiğiniz tüm videolar, cihazınıza otomatik bir şekilde kayıt edilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN