YouTube'dan soğutacak yeni özellik! Böyle giderse herkes silecek: Artık kapalıyken bile reklam izleyeceğiz

YouTube'dan soğutacak yeni özellik! Böyle giderse herkes silecek: Artık kapalıyken bile reklam izleyeceğiz

YouTube kullanıcılarını soğutacak yeni özellik! Böyle devam ederse herkes YouTube'u silecek! Artık kapalıyken bile reklam izleyeceğiz! İşte o özellik...

YouTube kullanıcıları, reklam yoğunluğundan şikayet ederken, platformun bu şikayetleri dikkate almak yerine reklam gösterimini genişletme planları olduğu ortaya çıktı. Google'ın son finansal raporunu değerlendirilen toplantıda konuşan Google'dan Philipp Schindler, şirketin YouTube'daki reklam denemelerinin olumlu sonuçlar verdiğini açıkladı.

Schindler, YouTube'un videoların duraklatılması sırasında gösterilen reklamların güçlü marka yükselişi sağladığını belirterek, reklamverenlerden premium fiyat taleplerinin arttığını ifade etti.

REKLAMLAR DAHA GENİŞ BİR ŞEKİLDE KULLANILACAK

YouTube expands monetisation program, allowing content creators with 500 subscribers to earn money - BusinessToday

Google'ın, YouTube'daki duraklatma reklamlarının test performansından memnun olduğu görülüyor. Bu durum, test sürecinin tamamlanmasının ve gerekli verilerin toplanmasının ardından bu reklamların daha geniş bir şekilde kullanılmaya başlanabileceğini işaret ediyor.

YouTube, geçen yıl belirli bölgelerde yeni reklam gösterimini denemeye başladığını duyurmuştu. Şirket, bu yeni reklam formatının bir video duraklatıldığında ekranda küçülerek görüneceğini ve yanında bir reklamın yer alacağını açıklamıştı.

Schindler, yeni reklam formatının YouTube'da ne zaman aktif hale geleceği konusunda herhangi bir bilgi vermezken, reklamların ilk olarak akıllı TV'lerde görüleceğini belirtti. Ayrıca reklamların süresi, atlanabilir olup olmayacağı ve mobil uygulamaya gelip gelmeyeceği gibi detaylar henüz netlik kazanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN