Teşkilat dizisi nerede çekiliyor? Ne zaman başlayacak? MİT dizisi heyecanla bekleniyor

Teşkilat dizisi nerede çekiliyor? Ne zaman başlayacak? MİT dizisi heyecanla bekleniyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak ve MİT’i konu edinen Teşkilat dizisinin yayın tarihi ile ilgili net bir açıklama gelmese de dizinin yakın zamanda başlayacağı konuşuluyor. Konusu dikkat çekici olan Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda da önemli isimler yer alıyor.

Yönetmenlik koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu TRT 1’in yeni dizisi Teşkilat, Milli İstihbarat Teşkilatı’nı (MİT) konu alan, aksiyon ve casusluk dizisi olacak. Teşkilat dizisinde Çağlar ErtuğrulDeniz Baysal, Tuncer Salman, Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta, Atılay Uluışık, Ezgi Şenler ve Eneshan Nalbant gibi isimler yer alıyor.

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Teşkilat dizisi Ankara’da çekiliyor. 17 Aralık 2020’de sette çekilen yangın sahnesinden sonra söndürüldüğü düşünülen yangının gece alevlenmesinin ardından sette yangın çıkmıştı.

Set ekibinden kimsenin yangın sırasında orada bulunmadığı belirtildi. Bundan dolayı yaralanma gibi bir durum söz konusu olmadı. Yaşanılan bu talihsiz olayın arkasından çekimlere ara verilmeden devam edildiği bilgisi paylaşıldı.

TRT tarafından dizinin yayın tarihine yönelik bir açıklama yapılmaması ve fragmanının yayınlanmamasına karşın Teşkilat dizisinin ocak ayına kadar yetiştirilmesinin beklendiği kaydediliyor.

TEŞKİLAT DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin okuma provalarının arkasından geçtiğimiz günlerde çekimlerin başlandığı iddia edildi. Teşkilat dizisinin ne zaman başlayacağına dair bir bilgi paylaşılmasa da yakın zamanda başlaması bekleniyor.

Öte yandan Teşkilat dizisinin ocak ayı içerisine dek yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

teskilat-dizisi-nerede-cekiliyor-ne-zaman-baslayacak-mit-dizisi-heyecanla-bekleniyorr.jpg

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Teşkilat dizisinin senaryosunu Ethem Özışık üstleniyor. Millî İstihbarat Teşkilatı’nda (MİT) çalışan bir ekibin özel hayat ve iş hayatının anlatıldığı Teşkilat dizisinin yapımını Tims&B üstleniyor.

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI

Teşkilat dizisinin başrollerinde; Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Tuncer Salman, Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta, Atılay Uluışık, Ezgi Şenler ve Eneshan Nalbant gibi önemli isimler bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN