TT Arena'da sezonun rekoru kırılacak

TT Arena'da sezonun rekoru kırılacak

Galatasaray-Karabük maçında Arena’da sezonun ligdeki en yüksek taraftar sayısına ulaşılması bekleniyor.

Galatasaraylı taraftarlar, “Şampiyonluk yarışında takımı yalnız bırakmayın” diyen yönetici ve futbolcuların çağrısına kulak verdi. Yarın saat 16.00’da oynanacak Karabük maçında Arena’da sezonun ligdeki en yüksek taraftar sayısına ulaşılması hedefleniyor.

Habertürk'ün haberine göre, kombineler hariç satılan 10 bin 500 civarındaki biletle şu anda rekor kırılmış durumda. Elde 3 bin civarında bilet kaldı. Bu biletlerin de bugün tükenmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN