Ünlülerle fotoğraf çektiren muhtar 'pozitif' çıktı

Ünlülerle fotoğraf çektiren muhtar 'pozitif' çıktı

Aydın'da oyuncular Emre Kınay ve Buket Dereoğlu ile fotoğraf çektiren ve etkinlikte konuşma yapıp, kalabalığın arasına giren muhtarın korona testi pozitif çıktı.

Aydın Efeler Belediyesi tarafından yapılan yenileme çalışmaları ile yeni bir görünüme bürünen Aydın Boysan Sokağı'nın açılışı geçtiğimiz günlerde yapıldı. 

'İki Bekar' isimli tiyatro oyununu sahnelemek üzere kente gelen sanatçılar Emre Kınay ve Buket Dereoğlu, Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahalle Muhtarı Ünal Aktaş, siyasi parti temsilcileri ve Efelerli vatandaşlar, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'a açılış töreninde eşlik etti.

KURDALEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Muhtar Aktaş, sokağın yapımında emeği geçen Belediye Başkanı Atay'a çiçek takdim ederek, açılış kurdelesini de sanatçılar ile birlikte kesti.

Başkan Atay ve oyuncular Kınay ve Dereoğlu ile temasta bulunarak aynı karede fotoğraf çektiren muhtar Ünal Aktaş'ın açılışın ardından yapılan corona virüsü testi pozitif çıktı. Hemen tedavi altına alınan muhtar Aktaş'ın temas ettiği kişilerin karantinaya alınıp alınmayacağı ise henüz bilinmiyor.

muhtar.jpg
Kürsüye çıkıp konuşma yapan ve misafirleriyle yakından ilgilenen muhtar Ünal Aktaş'ın durumu iyi. 

TÜRKİYE KORONA TABLOSUNDA SON DURUM

Dün açıklanan verilere göre, 116 bin 565 yeni testte, yeni vaka sayısı bin 894 oldu. Toplam hasta sayısı 351 bin 413’e çıktı. 74 kişinin hayatını kaybetmesi ile can kaybı 9 bin 445’e yükseldi.

Toplam iyileşen hasta sayısı ise 512 artarak 306 bin 939’a ulaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN