Vakko, Yargıcı'yı bünyesine katıyor

Vakko, Yargıcı'yı bünyesine katıyor

Türkiye’nin moda devi Vakko, Yargıcı’yı bünyesine katmaya hazırlanıyor. Vakko Holding, söz konusu mağazayı satın almaya ilişkin niyet mektubu imzaladığını açıkladı.

Vitali Hakko'nun 1934 yılında kurduğu Vakko Holding, moda ve farklı yaşam tarzlarının sahip olan, Türkiye ve yurtdışında 96 noktada faaliyet gösteren Yargıcı mağazasını satın almak için adım attı. Vakko Holding, bu kapsamda niyet mektubu imzaladığını açıkladı.

Vakko, Vakko Weeding, Vakkorama, W Collection, V2K designers, Vakko Patisserie, Christofle, Pronovias markalarını tüketicilerle buluşturan Vakko Holding, bu isimlere bir Yargıcı’yı da ekleyerek büyümeyi hedefliyor.

Yargıcı, 62 mağazası ile kadın modası, aksesuar ve Yargıcı Home altında faaliyetini sürdürüyor. Yargıcı’nın çoğunluk hissesi Kuveytli yatırım fonu Global Investment House’a satılmış, sonrasında ise Global Investment House, Kuveyt merkezli Kamco Invest ile birleşmişti.

YARGICI'NIN TARİHÇESİ 

Temelleri 1978 yılında, Emir Yargıcı ve kardeşinin Osmanbey’de erkek gömleği üzerine açtıkları ilk mağaza ile atılan Yargıcı, 1988 yılında mağazalarında ilk kez kadın koleksiyonu sunmaya başladı. 

2015 yılı itibariyle açılan Yargıcı Homeworks mağazaları ile yaşam alanlarına yönelik de ürün koleksiyonu oluşturan marka, tüm dekorasyon, ev aksesuarları ve mobilya grubunu tek bir çatı altına topladı. Yaklaşık 40 yıldır butik servis anlayışıyla hizmet veren Yargıcı, Türkiye ve yurtdışında bulunan mağazalarının yanı sıra, e-Ticaret sitesi ile hizmetine devam ediyor. Yargıcı’nın internet sitesidne yer alan bilgilere göre şirketin yurtdışı ve Türkiye’de 90’dan fazla satış noktası bulunuyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN