Yağmur Atacan kimdir?

Yağmur Atacan kimdir?

Yağmur Atacan, 19 Mayıs 1983’te Gaziantep’te doğdu. Türk oyuncu ve müzisyen Atacan Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğudur… Yağmur Atacan, asker olan babasının tayinleri nedeniyle Gaziantep’te doğdu.

Annesi diş hekimi olan Yağmur Atacan, ilkokulu Eskişehir’de, lise eğitimini ise Üsküdar Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Yağmur Atacan, lise yıllarında ve 2002’de Canbaz isimli oyunda oynadığı "Bebeto" karakteriyle tiyatroya başladı.

YAĞMUR ATACAN KİMDİR?

Müzik kariyerinde ise profesyonel baterist olarak 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında yer aldı.

2006’da TRT televizyonunda "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı.

yagmur-atacan-kimdir.jpg

YAĞMUR ATACAN, PINAR ALTUĞ İLE NE ZAMAN EVLENDİ?

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki eğitimini yarıda bırakan Yağmur Atacan, 2007 yılında Pınar Altuğ ile nişanlandı. Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 12 Nisan 2008’de evlendi ve Su adını verdikleri kızları oldu.

OYUNCULUĞU BIRAKTI, TİCARETE ATILDI

Okul hayatına sanatta yeterlilik eğitimi alarak devam eden Yağmur Atacan, 2013 yılında oyunculuğu bıraktığını duyurdu. Yağmur Atacan, sonrasında ticaret hayatına atıldı ve tekne satmaya başladı.

“SADIK BİR ADAMIM”

Atacan kişilik özelliklerini şu şekilde anlatıyor:

“Sadık bir adamım ben. Monogamım. Evden hoşlanırım. Uzun ilişkiler yaşarım. Daha önceki ilişkim de 5 yıl sürdü. İdare edilen bir adam olmadım, paylaşımcı bir adamım.

yagmur-atacan-kimdirr.jpg

Ekran yüzü olarak gencim. Ama içim öyle değil. Bazen kendimi fazla bilinçli hissediyorum. Bazen benden 10-15 yaş büyük ve bir yerlere gelmiş insanların, nasıl bu kadar salak ve boş olduklarını anlayamıyorum.

Ben hiç heyecanlanmayan biriyim, karakter olarak öyleyim. Canlı yayında heyecanlanmam, yarışmada heyecanlanmam, kalabalık önünde heyecanlanmam, sınavda heyecanlanmam. Ben halimden memnunum da, Pınar bazen sinir oluyor, "Bak daha önce görmediğin bir ülkeye gidiyoruz, daha önce yapmadığın şeyleri yapacağız, nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun!" Elimde değil, ben öyleyim. Ya da hep sahip olmak istediğim bir şeyi alıyor, coşku göstermemi istiyor. Seviniyorum ama normal insanlar gibi heyecanlanamıyorum. İlk defa onu isterken heyecanlandım. Benim anneannem onu, onun anneannesinden istedi. Konuşuyorlar da konuşuyorlar. "Eyvah" dedim "Bu iş uzadı, çocukluk anılarımızı anlatmaya başlayacaklar..." Allahtan öyle bir şey olmadı. Ama hayatımda ilk defa o nişanda heyecan yaptım.”

YAĞMUR ATACAN’IN ROL ALDIĞI FİLMLER

Sınav / Sinan

Nefes Nefese / Barış

Doktorlar / Hasan

Çılgın Dersane / Timur

İlk Aşkım / Serkan

Bir Dilim Aşk / Taner

Lise Defteri / Ali

Avanak Kuzenler / Tankut

Ünlülerin asıl meslekleriÜnlülerin asıl meslekleri

Ünlüler dünyasının en fit anneleriÜnlüler dünyasının en fit anneleri

Zeki Alasya kimdir?Zeki Alasya kimdir?

Yağmur Atacan kimdir?Yağmur Atacan kimdir?

Zerrin Güngör kimdir?Zerrin Güngör kimdir?

Zeyid Aslan kimdir?Zeyid Aslan kimdir?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN