Yağmurun ardından İstiklal'de insan seli

Yağmurun ardından İstiklal'de insan seli

İstanbul'u etkisi altına alan yağmurun durmasıyla birlikte, çok sayıda vatandaş İstiklal Caddesi'ne akın ederek adeta insan seli oluşturdu. Koronavirüs salgınına rağmen insanların sosyal mesafe kuralına dikkat etmemesi dikkat çekti.

Taksim Meydanı, koronavirüs öncesi günlerini aratmadı. Meydan ve İstiklal Caddesi, yağışlı havanın ardından çok sayıda vatandaşın akınına uğradı. Korona vakalarındaki artışa, sık sık yapılan kalabalık yerlerden uzak durulması uyarılarına rağmen cadde boyunca neredeyse mesafesiz kalabalık dikkat çekti. Birçok vatandaşın ise maske takmadığı görüldü.

2-002.jpg

FOTOĞRAF ÇEKTİRME MERAKI SOSYAL MESAFEYİ UNUTTURDU

Taksim'de, farklı kostümleriyle gösteri yapan grup vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Grup üyeleri ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar maske ve sosyal mesafe kuralını unuttu.

2-001.jpg

İstiklal Caddesi'nde ilginç kıyafetleriyle dolaşan 3 kişi kısa sürede vatandaşların dikkatini çekti. Kendilerini sokak sanatçısı olarak tanıtan kişilerin yanına yaklaşarak kıyafetlerini inceleyen vatandaşlar fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 
Vatandaşlar, fotoğraf çektirdikleri sırada, yasak olmasına rağmen maskelerini çıkartırken, sosyal mesafe kuralını da unuttular.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN