Aöf büroları kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? AÖF bürosu çalışma saatleri 2022

Aöf büroları kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? AÖF bürosu çalışma saatleri 2022

Aöf büroları, kayıtlı olan öğrenciler için gün içerisinde kayıt yenileme, sınav giriş belgeleri yeni öğrenci kaydı gibi bir çok konuda hizmet sağlıyor. AÖF bürolarında işlem yapmak isteyen öğrenciler ise ofisin çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, Aöf büroları kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte, AÖF bürosu çalışma saatleri 2022..

Öğrencilerin belge ve eğitimlerini belirli bir süre içerisinde işleme alabilmeleri için AÖF bürolarına başvurmaları gerekmektedir. Bu saat dilimlerinde AÖF ofislerinin açık olduğu saatlere bakmanın bir başka ilginç yönü de çalışma saatlerinin başladığı zamandır.

AÖF bürosu çalışma saatleri 2022

AÖF BÜROSU ÇALIŞMA SAATLERİ 2022

Türkiye genelinde hizmet veren AÖF ofisleri hafta içi hergün (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) saat 08:30'da açılmaktadır. AÖF ofisi öğle yemeği molasını 12:00'de verir ve mesaisine 13:30'da yeniden başlar.

Akşam saat 17:00'ye kadar açık olan Aöf büroları sınav günleri hariç hafta sonları kapalıdır. Kış saati uygulaması nedeniyle doğu illerdeki Açıköğretim Fakültesi büroları ise hafta içi 8:00'de mesailerine başlar ve mesaileri akşam saat 17:00'tye kadara devam eder.

AÖF büroları ayrıca Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı gibi dini bayramlarla birlikte Yılbaşı, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatilllerde de kapalıdır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN