Müge Anlı'ya çakma Ezel damga vurdu! Bir Ramiz dayısı eksik! Önce paraları çaldı sonra senaryoyu! Ağızlar açık kaldı

Müge Anlı'ya çakma Ezel damga vurdu! Bir Ramiz dayısı eksik! Önce paraları çaldı sonra senaryoyu! Ağızlar açık kaldı

Müge Anlı, Türkiye gündemine oturan birçok davayla dikkat çekti ve tarihinde ilk kez böyle bir davaya katıldı. Kanser hastası teyzesinin parasını çalıp izini kaybettiği söylenilen Ömer Can Aslanhan bulundu. 13 Aralık'ta canlı yayında yer alan Ömer Can Aslanhan herkesin ağzını açık bıraktı. İsmini Ezel Bayraktar olarak değiştirdiğine değinen Ömer Can Aslanhan, oyunculuğa bir diziyle başladığını ve oyuncu olacağının altını çizdi. Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Ezel dizisine benzer. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz...

Ömer Can Aslanhan, kanser hastası teyzesinin parasını almak için kaçtığı iddia edilen Müge Anlı'da kısa sürede bulundu. Bununla birlikte, gün yüzüne çıkanlar inanılacak gibi değil. İşte detaylar...

Tuğba Aslanhan, kocasının kardeşi olan Ömer'in kanser tedavisi parasını alıp kaçtığını iddia ederek Müge Anlı'da soluğu aldı.

müge anlı

Tedavi olmak için evlerini sattıklarını ve kredi borçları olduğu için parayı bankaya yatıramadıklarını söyleyen yaralı çift, parayı emaneten 26 yaşındaki Ömer Bey'e verdi. Parayı alıp kaçtığı iddia edilen Ömer Bey'in adını Ezel Bayraktar olarak değiştirmesi şaşırttı.

EZEL BAYRAKTAR OLDU

Abisinin evini sattıktan sonra kanser hastası teyzesi için tedavi parası alan Ömer Can Aslanhan'la bir şeyler daha yaşandı. 17 Ekim 2022'de Ömer Can Aslanhan'ın mahkeme kararıyla Kenan İmirzalıoğlu'nun Ezel dizisinde canlandırdığı Ezel Bayraktar karakterinin adını aldığı ortaya çıktı.

Müge Anlı

İmirzalıoğlu dizisinde hayat bulan karakterin ilk ismi Ömer'dir. Ondan sonra Ezel Bayraktar oldu.

Bunun üzerine Üsküdar'da oturan adı Ezel Bayraktar olan Ömer Can Aslanhan, "Ben atv'ye Müge Anlı'ya gideceğim. Ağabeyim ile yüzleşeceğim." dedi. Ezel Bayraktar'ın güveni kötüye kullanmaktan ceza aldığı da ortaya çıktı.

Adını Ezel Bayraktari olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan, Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna gelerek ağabeyiyle karşı karşıya geldi.

İlginç bir şekilde adını Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer, yayında Ezel hakkında benzer sözler söyledi.

Müge Anlın '300 bin TL'yi ne yaptın?' sorusu sonrasında 'kendim için harcadım. Hazıra dağ dayanmaz. Tatile de gittim Antalya'ya' diyen Ömer'i teyzeleri ve ağabeyi hırsız olarak adlandırdı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN