Nika Shakarami kimdir, neden, nasıl öldürüldü?

Nika Shakarami kimdir, neden, nasıl öldürüldü?

İran’da Mahsa Amani Protestoları devam ederken herkes tarafından merakla Nika Shakarami’nin kim olduğu ve nasıl öldürüldüğü araştırılıyor. Peki, Nika Shakarami kimdir? Nika Shakarami nasıl öldürüldü? İşte detaylar…

İran’da devam eden Mahsa Amani protestoları ile beraber rejim karşıtı gösteriler durmadan devam ediyor. Bununla beraber ölümler de devam ediyor. Gerçekleştirilen protestolar esnasında hayatını kaybeden Nika kimdir? Sorusu herkes tarafından merakla araştırılıyor.

NİKA SHAKARAMİ KİMDİR?

Nika Shakarami, İran’da yaşayan ve henüz 16 yaşında olan bir kızdı. Yapılan rejim karşıtı protestolarda ortadan kaybolan genç kızın cesedi, kaybolmasının 10 gün sonrasından tanınmayacak bir şekilde bulundu.

Nika Shakarami

NİKA SHAKARAMİ NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Tahran’da yapılan bir gösteriye katıldığını ve güvenlik güçlerinin kendisini takip ettiğini arkadaşlarına bildiren genç kız, daha sonrasında ise kayboldu. Kızdan daha sonra haber alınamamıştır. 16 yaşında olan genç kızın cesedi ise burnu ezilmiş bir halde ve kafatası çatlamış bir şekilde ailesine teslim edildi.

Acılı ailesi ise tek acılarının bu olmadığını ve genç kızlarının cesedinin güvelik güçleri tarafından çalındığını ve bu yüzden tekrardan yıkıldıklarını dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN