Sofraların vazgeçilmezi artık daha pahalı... O ilde ekmeğe yeni zam açıklandı... İşte yeni fiyatı

Sofraların vazgeçilmezi artık daha pahalı... O ilde ekmeğe yeni zam açıklandı... İşte yeni fiyatı

Son günlerde sık sık zam haberleri gelirken bir haber de ekmekten geldi. Peki ekmek fiyatı ne kadar olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Edinilen bilgilere göre ekmek fiyatları Konya'da artışa gidiyor. Vatandaş sık sık zam haberiyle şaşkına dönerken merakla ekmeğin ne kadar olacağını araştırıyor. Peki ekmek ne kadar olacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EKMEK FİYATLARINA ZAM

Son günlerde market fiyatlarında da yaşanan zamlar sonrasında vatandaşı üzecek bir zam haberi de Konya'dan geldi. Edinilen bilgilere göre Konya'da ekmek fiyatlarında artışa gidiliyor. Konya'da ekmek fiyatlarının 4 TL olacağı öğrenildi. İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş yaşanan ekmek zammı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekmek Fiyatlarında Artış

Yokuş yaptığı açıklamalarda ekmek fiyatlarının 4 TL'ye yükselmesiyle birlikte son bir sene içinde ekmeğe yapılan zammın yüzde 100'ü bulduğunu, maliyetlerin fırıncıları da zor durumda bıraktığını, maliyetlerin düşürülmesi gerektiğini, zamlar dolayısıyla vatandaşın çok zorlandığını, gıda ürünlerine yapılan zamlar sonrasında vatandaşın ekmek tüketimini arttırdığını, 4 kişilik bir aile günde 8 ekmek yese ayda sadece bin TL ekmeğe verdiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN