Yeni araba almak isteyenlere kaçırılmaz fırsat! O marka sıfır faizli kredi verecek

Yeni araba almak isteyenlere kaçırılmaz fırsat! O marka sıfır faizli kredi verecek

Opel, sıfır araç almak isteyen kişiler için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sıfır faizli kredi fırsatı sunuluyor. Opel Astra, Opel Grandland, Opel Mokka-e ve Opel Crossland modelleri için geçerli olan bu kampanyada, müşteriler 12 veya 15 ay vade seçenekleriyle araç sahibi olabilirler. İşte detaylar..

Opel, yeni bir kampanya ile sıfır araç almak isteyen müşterilerine özel fırsatlar sunuyor. Opel Astra, Opel Grandland, Opel Mokka-e ve Opel Crossland modelleri için geçerli olan kampanyada, müşteriler 12 veya 15 aylık vade seçenekleriyle araç sahibi olabilirler. Kampanya kapsamında sunulan sıfır faizli kredi seçeneği ve Eşarj hediye çeki avantajları, müşterilere bütçelerine uygun seçenekler sunuyor. Bu kampanya sayesinde, araç tutkunları ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun bir araç seçebilir ve sıfır faizli kredi fırsatı ile uygun ödeme planlarından yararlanabilirler.

KAMPANYA AYRINTILARI

OPEL

Opel Astra'nın 1.2 litrelik benzinli motorlu ve 6 ileri manuel şanzımanlı versiyonu, 819 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu modeli satın almak isteyen müşterilere, 150 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için 0,99 faiz oranı ve 15 ay vade seçeneği sunulurken, 120 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için ise 12 ay vade seçeneğiyle birlikte sıfır faiz imkanı sağlanıyor.

Opel Grandland, 1 milyon 162 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu modelde de müşterilere, 250 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için 0,99 faiz oranı ve 15 ay vade seçeneği sunulurken, 170 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için de 12 ay vade seçeneğine ek olarak sıfır faizli kredi avantajı sağlanıyor.

Opel Mokka, 973 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu modelde de müşterilere, 150 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için 0,99 faiz oranı ve 15 ay vade seçeneği sunulurken, 120 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için de 12 ay vade seçeneğiyle birlikte sıfır faiz imkanı sağlanıyor.

Opel Mokka-e ise elektrikli araç kategorisinde yer alıyor ve 1 milyon 14 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. Bu aracı satın almak isteyen müşterilere, 150 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için 0,99 faiz oranı ve 15 ay vade seçeneği sunulurken, 120 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için de 12 ay vade seçeneğiyle birlikte sıfır faizli kredi imkanı sağlanıyor. Ayrıca, bu aracı satın alan müşterilere, 20 bin TL değerinde Eşarj hediye çeki de veriliyor.

Opel Crossland ise 738 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu modelde de müşterilere, 150 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için 0,99 faiz oranı ve 15 ay vade seçeneği sunulur

Opel, SUV ve kompakt araç tutkunlarına farklı kampanya fırsatları sunuyor. Opel Mokka modeli, 973 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu aracın 150 bin TL'ye kadar olan kısmına yüzde 0,99 faizle 15 ay vade imkanı sağlanıyor. Ayrıca 120 bin TL'ye kadar olan kısmına 12 ay vade imkanı sunuluyor ve sıfır faizli seçenek de bulunuyor.

Opel Crossland ise çok yönlü SUV araç sevenler için tercih edilebilir bir seçenek olarak öne çıkıyor. Bu araç da 738 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Crossland modelinin 150 bin TL'ye kadar olan kısmına yüzde 0,99 faizle 15 ay vade seçeneği sunulurken, 120 bin TL'ye kadar olan kısmına da 12 ay vade imkanı sağlanıyor.

Opel, müşteri memnuniyetine verdiği önemle birlikte, her zaman araç tutkunlarının ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak için çalışmaktadır. Bu kampanya da müşterilerin bütçelerine uygun seçenekler sunarak, Opel'in müşteri odaklı hizmet anlayışını bir kez daha ortaya koymaktadır. Sıfır araç almak isteyenler için fırsatlar sunan bu kampanya, müşterilerin araç alırken finansal zorluklar yaşamalarını engelleyerek, araç sahibi olmalarını kolaylaştırmaktadır. Opel'in kaliteli ve güvenilir araçlarına uygun fiyatlarla sahip olmak için, müşterilerin kampanya fırsatlarını değerlendirmelerini öneriyoruz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN